Digidexo.com

Hvordan Lose jeg vekt over knærne?

Hvordan Lose jeg vekt over knærne?


Ulike typer kroppen bære overflødig vekt på forskjellige steder. Mange mennesker bærer overvekt i beina, rett over knærne. Selv om det ikke er slike ting som spot reduksjon, det er skritt du kan ta for å fjerne overflødig fett og styrke muskler til å hjelpe til med generelle vekttap mens toning visse kroppsdeler.

Diet

Konsumere en diett som er lav i fett og sukker og høy i protein, frukt og grønnsaker. Når du forbereder protein, velger tilberedningsmetoder som dampende, grilling og broiling i stedet for steking, og erstatte hvite matvarer som pasta og brød med hele hvete og korn varianter. Målet for 3-4 porsjoner hver av frisk frukt og grønnsaker per dag.

Gjør Cardio

Prøv å få inn minst tre 20-minutters økter med kardiovaskulær trening i uken. Dette vil hjelpe til å stimulere vekttap. Oppoverbakke, sykling, hoppe tau og bruk av maskiner som elliptiske trener er gode cardio øvelser som også bidrar til å styrke musklene.

Styrke Train

Målet for tre 20-minutters økter med styrketrening i uken. Velg øvelser som vil tone låret området som knebøy og utfall. Hold vekten du bruker lys, slik at du stramme og tone, snarere enn bulk opp.