Digidexo.com

Måter å senke blodtrykket uten narkotika

Måter å senke blodtrykket uten narkotika


Høyt blodtrykk er en vanlig form for hjerte-og karsykdommer. Ifølge American Heart Association, over 73 millioner voksne i USA har høyt blodtrykk. Det er mulig å ha denne tilstanden, og ikke vet det, det er derfor høyt blodtrykk er kjent som silent killer. Det kan være mulig å senke blodtrykket ved å gjøre endringer i kostholdet, å miste vekt og får regelmessig mosjon.

Diet

DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) kosthold bidrar til å senke blodtrykket naturlig. Dietten er basert på å spise grønnsaker, frukt, hele korn, bønner, frø, magre meieriprodukter og magert kjøtt (se Ressurser). Denne dietten er lav i mettet fett og kolesterol og høyt på fiber og protein. Ifølge National Institutes for helse, kan DASH kosthold forebygge og kontrollere blodtrykk og lavere kolesterol.

Natrium

Redusere mengden av natrium i kosten kan bidra til å senke blodtrykket. Ifølge University of Michigan Health System, bør du begrense mengden av natrium i kosten til 2300 mg daglig for å kontrollere blodtrykket. Du kan redusere mengden salt du spiser ved å unngå bearbeidet mat. Les mat etiketter og velge mat som er lav i salt. Sesong maten med krydder i stedet for å bruke salt på bordet.

Vekttap

Ifølge US Department of Health, mister bare 10 kg. kan senke blodtrykket. Overvektige mennesker har en høy risiko for hypertensjon. Hvis du er overvektig og har høyt blodtrykk, bør miste vekt være en del av behandlingsplanen. Redusere porsjonsstørrelsen og begrense mengden mettet fett i kosten. Etter DASH kosthold mens begrensende kalorier kan hjelpe deg å miste vekt mens de spiser matvarer som styrer blodtrykket.

Trening

Daglig mosjon spiller en viktig rolle i å senke blodtrykket. Du bør forsøke å få 30 minutter med moderat intensitet trening hver dag. Ta opp en aktivitet du liker som å gå eller svømme. Sett mer bevegelse i dagen, stå opp og gå rundt for å brenne kalorier og utøve ditt hjerte.

Alkohol

Begrense alkoholinntaket. Alkoholholdige drikker legge unødvendige kalorier i kostholdet ditt og gjøre det vanskeligere å holde deg vekten under kontroll. Ifølge US Department of Health, hever alkohol blodtrykket. De anbefaler å begrense forbruket til én drink daglig for kvinner og to drinker daglig for menn.