Digidexo.com

Sunn mat Bytter for Sugar

Sunn mat Bytter for Sugar


Overflod av sukker i en gjennomsnittlig amerikansk daglige kosthold kan føre til helsemessige plager som diabetes, hjerneslag og fedme. Naturlig sukker erstatter i stedet for sukker tilby sunne alternativer. Ubearbeidede naturlige produkter, inkludert Agave nektar, Stevia, rå honning og kokos sukker inneholder vitaminer og mineraler og er lavere i kalorier enn raffinert sukker.

Agave Nectar

Agave nektar er hentet fra saften av Agave tequilana. Dette søtningsmiddel har en lav glykemisk indeks og smaker likt honning. Agave kan vare i ca 18 måneder uten kjøling. Denne nektar kan anvendes for søting av te, kaffe og saft. Agave Nectar kan brukes som en sukker erstatning for alle matlaging behov. Fordi det krever lite behandling av vitaminer, mineraler og enzymer forblir i produktet.

Stevia

Stevia er et søtningsmiddel som er hentet fra en innfødt Søramerikansk anlegget. Brukt i over 1500 år av Guarani-indianerne i Paraguay, er stoffet kalori-avgift og mye søtere enn sukker. Stevia inneholder ikke karbohydrater, betyr det ikke forårsaker tannråte og det er trygt for diabetikere.

Raw Honey

Ved å bruke rå honey i stedet for sukker er et sunt alternativ. Rå honning inneholder antioksidanter, vitaminer, mineraler og enzymer som ødelegges når honningen er kokt eller pasteurisert. Rå honning er tilgjengelig i helsekostbutikker. Når du velger honning gjør at det er en skyet utseende. Dette sikrer at produktet er rå og fortsatt inneholder alle de sunne fordeler.

Coconut Sugar

Coconut sukkeret kommer fra saft av treets blomster. Sevjen er kokt og transformeres til sukker. Smaken av kokos sukker er lik karamell. Sukkeret er full av mineraler og vitaminer B og C. Det er også lav på glykemisk indeks.