Digidexo.com

Alternativ medisin for Chemical narkotikamisbruk

Coping med kjemisk avhengighet kan være svært vanskelig om ikke riktig behandlet. Valgene for tradisjonell behandling er bredt og variert, og har en tendens til å ha negative bivirkninger. Alternativ medisin for behandling av kjemisk avhengighet blir stadig mer populært som individer coping med avhengighet kamp for å finne andre måter å behandle sine narkotika og alkoholbruk.

Alternativ medisin for å behandle kjemisk avhengighet

Alternativ medisin for å behandle avhengighet er stadig i popularitet som flere mennesker er diagnostisert med kjemisk avhengighet. Tradisjonell medisin er tilgjengelig, men de negative bivirkninger gjør seg rusfri og edru vanskeligere for utvinne enkelte. Alternativ behandling har eksistert i mange år, og bare i de siste årene har det fanget oppmerksomheten til utøvere og forsikringsselskaper.
En modalitet av alternativ behandling er akupunktur. Kroppen består av trykkpunkter som frigjør naturlige kjemikalier når små nåler er plassert i visse områder.

Et område som utøvere liker å bruke til å behandle avhengighet er de øreflippene. Når behandlingen er gitt i visse deler av øret, det fremmer en følelse av ro og reduserer cravings og eventuelle abstinenssymptomer.

Ernæringsterapi har også fått i popularitet også. De fleste rusmidlene er underernært og har dårlig kosthold. Matvarer som er balansert og høy i vitamin E og C bidrar til å fremme veksten av nytt vev. Andre recommenced matvarer er korn, friske grønnsaker og fersk frukt.

Kosttilskudd spiller en stor del av alternativ medisin, spesielt antioksidanter som beta-Carotine, vitamin E og C, sink og selen. Disse kosttilskudd bidra til å rense kroppen for overbelastning av frie radikaler som har en tendens til å bygge opp hos personer med en historie med kjemisk avhengighet.

Folk sliter med avhengighet bør aldri behandle seg selv uten veiledning av sin lege eller alternativ medisin utøveren.