Digidexo.com

Aktiviteter som hjelper barn å lære sunn praksis

Aktiviteter som hjelper barn å lære sunn praksis


Aktiviteter som hjelper barn lærer sunn praksis er viktig på grunn av antall mat fristelser presentert i media, blant annet TV-reklame, magasiner og aviser. Barn er utsatt for mange usunn mat bilder og valg hver dag. Sunn praksis lært gjennom aktiviteter vil hjelpe barna til å lage sunn mat valg hele livet. De kan finne flere helsetjenester på nettet.

Food Pyramid

På Kids Health nettsted, kan barna utforske Food Guide Pyramid. Denne aktiviteten lærer barna om de viktige matvaregrupper som trengs i å spise sunt. Barn klikk på pyramidens farger for å lære om mat grupper som korn, grønnsaker, frukt, oljer, meieriprodukter, kjøtt og bønner. De kan ta en quiz på mat grupper og skrive ut en mat guide.

Scavenger Hunt

The American Heart Association nettstedet tilbyr en morsom aktivitet for barn kalt Healthy Challenge Scavenger Hunt. Spillere utvikle en liste over sunne aktiviteter; etter en spiller fullfører hver aktivitet, krysser han det av listen, og går videre til neste sunn aktivitet. For eksempel, kan listen lede spilleren til å berøre en tube med tannkrem eller peke på en sunn matbit eller hermetikk. En forelder eller lærer kan styre gatefeier jakten, ved hjelp av en stoppeklokke til annen spillerne.

Flash Cards

Min Nutrition Flash Cards er et annet helse aktivitet tilgjengelig på American Heart Association nettstedet. Denne aktiviteten introduserer barn til viktige mat komponenter som protein, kalsium, fiber, fett, transfett og natrium. Barn kan lære disse ernæringsmessige ord hvor som helst de kan bruke flash-kort.

Kroppens funksjoner

Hvordan kroppen fungerer Scavenger Hunt, en aktivitet på Kids Health nettsted, hjelper barn å lære om deler og funksjoner i kroppen. For eksempel, spør nettstedet spillerne om hvordan fordøyelsessystemet fungerer og hvor mange muskler er i kroppen. Spillere kan svare på spørsmålene om og om igjen helt til de mestrer informasjonen.