Digidexo.com

Om Hypnoterapi for røykeslutt

Millioner av mennesker ønsker å gi opp røyking, men som ønsker å slutte, og faktisk slutte å røyke er to forskjellige ting. Sigaretter er vanskeligere å avslutte enn heroin, så hjelp kan være nødvendig, med mindre du er ekstremt viljesterk og kan slutte "cold turkey". Hypnose kan hjelpe deg med alle typer avhengighet, inkludert røyking. For de positive forslag for å bli akseptert av det underbevisste, vil 10 eller flere økter være nødvendig med hypnoterapeut.

Funksjon

Dyp transe kan oppnås gjennom avslapping teknikker som ord, musikk, vibrasjoner og subliminal meldinger. Hypnotiske ord blir uttalt i en monoton tone, inkludert stikkord som "rolig" og "slappe av", og korte setninger som "lukke øynene og forestille seg." Pasienten blir lest ord som beskriver et idyllisk sted, som en øy med palmeblader vaier i den varme brisen som han går barbeint langs en hvit sandstrand.

Effekter

Hypnoterapeut dirigerer det bevisste sinnet til et trygt og rolig sted å slappe av mens du får gjennom til underbevissthet sinn, som egentlig styrer sinnets tankemønstre. Mens magikeren bruker "svak hånd" for å lure øynene, bruker hypnoterapeut "svak i sjelen" for å omgå det bevisste sinnet å komme til underbevisstheten, eller ubevisste sinn.

Betraktninger

Pasienten blir bedt om å gjøre seg komfortabel på sofaen med bena sammen, men ikke krysset. Pasientens hender bør være ved sine sider, avslappet og komfortabel. Hypnoterapeut vil stille spørsmål og ta notater om mentale tilstand, familieproblemer og personlige spørsmål som kan være relevant for å løse røykeslutt problemer. Stress, psykiske problemer, press på skolen eller arbeid, og mestring med små barn og økonomi kan alle falle inn i linjen av avhør for å gi hypnoterapeut litt bakgrunn og verdifull innsikt i pasientens medisinske historie med å basere fremtidige terapeutiske skript.

Første etappe

En serie av skript brukes til å hjelpe med røykeslutt. Den opprinnelige manuset brukes av hypnoterapeut kalles "induksjon script" som består av forslag til å slappe av og ber pasienten å lytte til hypnoterapeut stemme og konsentrere seg om et sted like over øyehøyde. Dette bidrar til konsentrasjon og fokus.

Second Stage

Etter induksjons skriptet er lest, er en "deepener" script brukes til å hjelpe terapi ved å fremkalle en dypere tilstand av avslapning å plassere pasienten i en transelignende tilstand, for å bedre nå det underbevisste og omprogrammere tanker. Pasienten blir bedt om å inhalere dype åndedrag og la dem ut sakte, og fortalte at med hver rensing pusten, trangen og suget etter en sigarett minsker.

Sluttfasen

Den tredje og siste script for å leses av hypnoterapeut er hoved script og den lengste. Hypnoterapi skript er aldri stresset og en økt kan vare alt mellom 60 og 90 minutter. Pauser i skriptet er observert så ordene kan trenge dypt inn i underbevisstheten, og erstatte negative vaner med positive forslag som vil gjøre pasienten til å sparke en vane og slutte rekkene av de ikke-røykere.

Fordeler

Post-hypnotiske forslag blir ofte brukt til pasientens mulighet til å få fullt utbytte av de hypnoterapi økter, slik som hypnoterapeut fortelle pasienten at med "hver glass kjølig friskt vann du drikker vil det vaske bort giftstoffer i kroppen din og kvitt suget etter en sigarett. " Vellykket hypnoterapi avhenger av pasientens vilje til å endre og gjøre positive beslutninger for å oppnå en sunn livsstil.