Digidexo.com

Hvordan å miste vekt Med Hjem Body Wraps

Hjem innpakninger er innpakning enheter du kan kjøpe og bruke hjemme for å avgifte kroppen din raskt i den komforten av ditt hjem. Body wraps arbeid ved å ha du bære sjal og gjøre øvelser som gjør at du svetter. Moisture bokstavelig mus ut av kroppen din i mange tilfeller mens iført hjem innpakninger.

Bruksanvisning

•  Påfør lotion som følger med kroppen din wrap kit til huden din. Gjør dette i områder som mage, rumpe, lår og overarmer hvor kroppen rister. Den lotion bør ikke påføres veldig tett. Bare bruke den i konsistensen av såpe eller lotion. Gni det inn jevnt rundt de områdene du søker det.

Senk bandasjene i vann i ca 30 minutter, slik at de vil være myk og formbar. Dette trinnet kan være hoppet over, men det vil være mer behagelig hvis bandasjene er myke når de er satt på. Pass på at de ikke er for våt, ellers vil de vaske lotion fra kroppen eller muligens trenge inn i huden din og deaktivere dem.

Pakk bandasjer rundt alle områder der lotion ble brukt, noe som gjør at bandasjene er myk og fuktig, men ikke dryppende våt. Bandasjene bør pakkes jevnt, slik som å unngå ubehag.

Vent omtrent en time. På dette punktet, vil de naturlige ingrediensene suge inn i huden din, avgifte kroppen din og stramme og glatter huden din. Finn en behagelig stilling, slik at du kan holde seg i ro for denne lengden av tid. Også, hvis du ønsker det, kan det være lurt å ha en kappe, håndkle eller teppe å vikle deg inn og holde alt varmt. Noen mennesker liker å trene i løpet av denne tiden mens iført hjemmet kroppsinnpakning. Du kan trene hvis du vil, men enkelte hjem kropp vikle kits anbefaler mot dette.

Fjern bandasjene. Vent 24 timer for å sjekke resultatet. De vil ikke være umiddelbar, men de trenger ikke ta lang tid å dukke opp. Hvis du føler deg mindre ubehag i løpet av de neste dagene, se bort fra dette; det er vanlig.

Hint

  • Det anbefales å vente minst to dager for å ta en dusj. Du ønsker ikke å risikere å deaktivere kjemikalier.