Digidexo.com

Hvordan til Split en Vesicare Tablet

Hvordan til Split en Vesicare Tablet


Vesicare er et medikament som brukes til å behandle overaktiv blære. Symptomer på overaktiv blære inkluderer urininkontinens, trang til å urinere og hyppig vannlating. Overaktiv blære oppstår når musklene i blæren ufrivillig kontrakt, produsere trang til å urinere. Sammentrekning av muskelen kan hindre urin fra å passere. Noen ganger styrken av kontraksjonen er så stor at blæren sphincter ikke kan kompensere, forårsaker urin til å passere (inkontinens). Vesicare fungerer å hemme muskarinreseptorene i blæren trekker seg sammen og for å redusere urinproduksjonen. Sluttresultatet er mindre trang til å urinere, redusert inkontinens og redusert frekvens av urinering. I gjennomsnitt er kostnaden for Vesicare for en måned (uten forsikring) på en 5 eller 10 mg per dag dose $ 170, i 2010 priser. Kostnaden av medisiner, kombinert med uønskede bivirkninger (munntørrhet, tåkesyn og forstoppelse), kan bidra til en pasient som ønsker å dele medisinering i to. Produsenten anbefaler at Vesicare tas hele med rikelig med vann. Det er ingen rapporterte kontraindikasjoner for å splitte tabletten i to.

Bruksanvisning

•  Vask hendene bruker rensemiddel eller såpe.

Finn en tablett splitter og åpne topp sak eller skjold for å eksponere traingular (v-formet) senter.

Tablet splittere kan kjøpes på apoteket for rundt $ 5,00. For mer nøyaktige resultater, kjøpe en med et beskyttelsesskjold.

•  Plasser Vesicare tablett inn i den lille avrundet parti ved toppen av trekanten inne i tablettsplitteren.

Kontroller at tabletten er i riktig plassering. Unnlatelse av å gjøre dette vil resultere i unøyaktige deler av tabletten etter å ha blitt splittet. Mange Tablettene har delestrek (har tegninger som viser hvor midten av tabletten er), noe som gjør det enklere å justere med bladet. Som en Vesicare tablett ikke er scoret, må du være forsiktig for å sikre at tabletten er i riktig plassering før du slår saken.

Lukk saken eller skjold av tabletten splitter forsiktig.

Påfør fast trykk til bunns i saken eller skjold, slik at bladet å kutte tabletten i to.

Små smuler eller biter av tabletten kan bryte ut. Samle smuler og kombinere dem med de delte tabletter. Jevnt dele tablett stykker og smuler i to doser. Smuler eller støv venstre, vil redusere den totale dose av medisinen, og resultere i en unøyaktig forbruk av dosen.

Legg halvparten av de delte tabletter og øvrige brikker i en beholder for konsum på et senere tidspunkt.

Ta de resterende stykker og delt tablett som den første dosen. Vesicare tabletter må tas med en betydelig mengde vann (8 oz.) For å redusere forekomsten av tørr munn.

Tips og advarsler

  • Splitting tabletter ofte kan være vanskelig og rotete. Noen tabletter smuldre, og det kan være vanskelig å samle den gjenværende støv å ta som en dose. Spør din lokale apoteket for råd eller hjelp i å hjelpe til å splitte tabletter.
  • Diskutere eventuelle bivirkninger med lege eller apotek. Noen medisiner er ikke ment å bli delt. Utvidet utgave medisiner er langsomt absorbert inn i blodstrømmen og bør ikke deles. Ved å dele disse medikamentene, er utvidet utløsermekanismen kompromittert; Dette kan gi rom for full dose av medisinen for å bli utgitt på en gang inn i blodstrømmen. Sjekk alltid med en lege eller apotek før du splitte noen form for medisiner.