Digidexo.com

Hvordan kan jeg hjelpe min kjæreste med hans alkoholproblem?

Hvordan kan jeg hjelpe min kjæreste med hans alkoholproblem?


Å være forelsket i noen som har et alkoholproblem er ofte en smertefull opplevelse. Det er viktig å erkjenne at situasjonen ikke er håpløs. Det er mange ressurser og støtte nettverk som er tilgjengelige for folk som er villige til å få behandling. Men hvis du forventer kjæresten din til å gi opp sin trang til å drikke, du må også være villig til å gi opp din trang til å aktivere og støtte ham på tross av hans drikking. Du må tilby tøff kjærlighet.

Bruksanvisning

•  Forskning alkoholmisbruk for å bedre forstå og definere kjæresten din drikking problem. Konsultere The National Institute on Alcohol Abuse og alkoholisme er (Niaa) "Hvordan kan du vite om noen har et problem" sjekkliste for å se om han viser symptomer på en mulig alkoholproblem (se Ressurser). Ring National Drug and Alcohol Treatment Referral Routing Service for å spørre om behandlingstilbud i ditt lokale område (se Ressurser).

Forklar kjæresten din hvorfor du tror han har et alkoholproblem. Snakk med ham kort tid etter en alkoholrelaterte problemet har oppstått, men når dere begge er edru og rolig. Ifølge Niaa, er dette den beste tiden for å diskutere et alkoholproblem fordi saken er relevant, men ikke oppvarmet. Bruke konkrete eksempler på når hans drikking har hatt negative resultater. Fortell ham at du elsker ham, men forklare hvordan hans drikking har hatt en negativ innvirkning på forholdet.

Be ham om å få profesjonell hjelp og understreke at du trenger ham til å ta umiddelbar handling. Forklare ham at du vil støtte ham gjennom hele behandlingsprosessen. Hvis han går med på å få hjelp, be ham om å ringe og gjøre en avtale umiddelbart etter samtalen. Ved å kreve umiddelbar handling kan du unngå tomme løfter.

Fortell kjæresten din hvordan du vil reagere hvis han nekter å få hjelp. Planlegg hva du skal si på forhånd og hold deg til den. Du må være villig til å følge med på ditt ord for at han skal ta deg på alvor. Hjelpe en kjær overvinne en avhengighet er ofte teller intuitivt fordi det krever "tøff kjærlighet." Selv om det kan føles som om du forlater ham, må du la ham oppleve den negative virkningen av sine handlinger.

Spør kjæresten din venner og familie medlemmer til også å prøve og overbevise ham om å få hjelp. Ifølge Niaa, en venn eller et familiemedlem som er en utvinne alkoholiker kan være mer overbevisende. Gruppe intervensjoner er et alternativ, selv om Niaa anbefaler de er gjort bare under tilsyn av helsepersonell.

Støtte kjæresten din i løpet av sin behandling. Tilby å delta på Anonyme Alkoholikere møter med ham. Engasjere seg med sin nye rutine og respekt at alkohol er sannsynlig å forbli en fristelse for ham for resten av livet.