Digidexo.com

Overflødig Histamin Årsaker

Overflødig Histamin Årsaker


Mange mennesker lider av allergi når i nærvær av visse allergener, for eksempel hår, pollen eller støv. Kroppen din vil frigi overflødig histaminer i sin innsats for å bekjempe det den oppfatter som en bakterie eller virus. Dette i sin tur fører til symptomer som rennende nese, nysing og rennende øyne. For å kontrollere mengden av histamin kroppen produserer, er det en rekke av allergener du bør prøve å unngå.

Pollen

Høye konsentrasjoner av pollen er generelt funnet i områder der planter og blomster produserer ved høye priser. Pollen allergi er ofte et resultat av kontakt med pollen fra gress, trær og ugress, som reiser gjennom vinden ganske enkelt. Derfor bør folk med kjente allergiske reaksjoner på pollen unngå områder med et høyt antall gresskledd og tre-befolkede områder, samt hagearbeid.

Dust Mite

Støv midd allergi er utløst av bittesmå midd som lever i mikroskopiske partikler akkumulert i små biter av støv. Disse partiklene kan inneholde muggsoppsporer, kjæledyr dander, døde hudceller og mikroskopiske midd som lever i sengetøy eller annet tøy. For å redusere støvmidd, rene og støvsuge hjemmet ditt grundig, med fokus på soverommet. Vask sengetøy i varmt vann en gang i uken for å minimere støvmidd lever i din egen seng.

Mold

Mold er funnet i fuktige steder i hjemmet, og blir forverret av varme forhold, så vel. Muggsoppsporer kan forårsake hoste, rennende nese, tungpustethet og skadelige helsemessige forhold. For å hindre mold allergi i hjemmet, holde vinduer og dører åpne i områder der fuktighet akkumuleres, og sørg for å tørke vekk overflødig fuktighet. Hvis du finner muggvekst, ta kontakt med en profesjonell for å fjerne den, da det kan være skadelig.