Digidexo.com

Hvordan å miste vekt raskt med ingen piller eller utstyr

Å miste vekt kan være ganske utfordrende. Dette gjelder spesielt hvis du ikke eier noe treningsutstyr. På grunn av kompleksiteten i å miste vekt uten riktig utstyr, mange menn og kvinner blir fristet av ideen om å bruke slankepiller. Slike piller kan være ineffektiv og selv farlig, men. Heldigvis finnes det en rekke ting som man kan gjøre for å gå ned i vekt uten å bruke slankepiller eller utstyr.

Hvordan å miste vekt raskt med ingen piller eller utstyr

•  Gjør sunne forbedringer i kostholdet ditt. I stedet for å spise pommes frites, spise en salat. Bytt ingrediensene i oppskrifter som du allerede liker å gjøre dem sunnere. Øk mengden av frukt, grønnsaker og helkorn som du spiser. Reduser mengden av matvarer som inneholder mye fett og sukker.

Ta daglig multivitamin-og fibertilskudd. Vitaminene A, C og D er alle antatt å fremme vekttap. Kalsium og jern er også kjent for å være viktige nøkler til vekttap. Fiber er kjent for å fremme vekttap fordi den holder kroppen mett, slik at den vil være egnet til å forhindre sult. Omega-3, som kan finnes i både muttere og fisk, er også kjent for å hjelpe til vekttap.

Utvikle en regelmessig mosjon tidsplan for deg selv. Tretti minutter med aerobic trening minst fire ganger i uken er ideelt. Sørg for å ta del i aktiviteter som du virkelig liker. De fleste mennesker liker svømming, dans, yoga, jogging og sykling. Sørg også for å passe litt muskelstyrke og utholdenhet øvelser i øvelsen planen.

Hold en food journal. Skriv ned alle de matvarer som du spiser hver dag. Prøv å liste mengden kalorier og fett som hver mat har. I tillegg til de helsemessige aspekter av hver mat, sørg for å ta opp den stemningen som du var i da du spiste den. Dette vil hjelpe deg å finne ut hva din emosjonelle spisevaner er og vil tillate deg å endre dem i fremtiden.

Gjør enkle livsstil endringer som vil fremme vekttap. Ta trappen i stedet for heisen når det er mulig. Finn et sted på parkeringsplassen som ligger lenger borte fra der du normalt vil parkere. Etter jobb eller i helgene, finne måter å få utendørs. Gå en tur i parken med hunden eller barna dine, kan du gå på en fottur, sykle eller gjøre noen hagearbeid.

Hint

  • Tillat deg selv å spise din favoritt mat i moderate mengder, men ikke overindulge. Fad dietter er ikke en god måte å miste vekt og holde den av. Vurdere å bli et nettsted som vil hjelpe deg å finne ut hvor mange kalorier du trenger å spise en dag. Prøv å redusere hvor ofte du spiser ute, og sørg for å gjøre sunnere valg når du gjør. Spør en venn, familiemedlem eller kollega til å være din trening kompis.
  • Alltid konsultere legen din når du gjør drastiske endringer i livsstil.