Digidexo.com

Hvordan å miste vekt i magen

Hvordan å miste vekt i magen


Overvekt i magen er et problem for mange mennesker. En kombinasjon av et sunt kosthold, kardiovaskulær trening og core trening vil hjelpe deg å miste abdominal vekt. Dietten og cardio arbeid sammen for å brenne kalorier og kaste overflødig fett, mens kjernen trening styrker magemusklene for en trim og tonet mage.

Hvordan å miste vekt i magen

Juster kostholdet til å inkludere frisk frukt og grønnsaker, magre proteiner, lav-fett meieriprodukter, hele korn og sunt fett. Fjerne overflødig søtsaker, desserter og snacks matvarer som er høy i sukker, kalorier og fett (se Ressurser nedenfor).

spise for å holde kroppen drevet ved å splitte matinntaket i tre måltider per dag og to snacks. Reduser kaloriinntaket ved å spise mindre porsjoner.

Velg et par forskjellige hjerte-aktiviteter som du kan veksle fra dag til dag for å redusere kjedsomhet. Aktiviteter som gåing, løping, sykling og bruk av elliptiske utstyr på treningsstudio er alle gode valg.

Plan å gjøre kardiovaskulær trening i 30 til 60 minutter hver økt, seks dager per uke. Tillat deg selv en hviledag for å samle krefter og få styrke. Lengre cardio økter vil øke kaloriforbrenningen hjelpe deg ned i vekt raskere.

Velg en serie på fem til åtte mage og nedre rygg øvelser. Tenk øvelser som fungerer de ulike områder av magemuskler som crunches på stabilitet ball, sykler, kapteinens stol og tilbake utvidelser.

Utfør din serie av mage-og ryggøvelser 3 dager per uke med en hviledag mellom treningsøktene. Gjør 15 til 20 repetisjoner av hver øvelse og 1 til 3 sett.

Delta på et pilateskurs eller fullføre en video hjemme en til to dager per uke. Bevegelser som planken, v-sits og broen vil styrke og tone magemusklene på en annen måte og fremme balanse og fleksibilitet.

Hint

  • Velg en rekke farger for din produserer for å forbedre typer vitaminer og mineraler du forbruker. Spis bønner og magert kjøtt for lav fett protein. Inneholde nøtter, frø og olivenolje for tilstrekkelig sunt fett. Hvis du er ny til å utøve og kan ikke gjøre din cardio for en full 30 minutter, sakte bygge din tid å legge et par minutter hver uke. Du kan også dele dine treningsøkter på to til tre kortere økter i løpet av dagen. Ved å gjøre mageøvelser holde bevegelsene langsom og kontrollert for å unngå å bruke fart i motsetning til magen muskel.
  • Det er trygt å redusere kalorier for å hjelpe til med vekttap, men ikke spis under 1200 kalorier per dag. Juster kaloriinntaket basert på mengden og intensiteten på treningen. Du kan trenge mer kalorier hvis energinivået er lavt. Unngå slite i hode og nakke når du gjør tradisjonelle ab øvelser. Fingeren tips skal berøre bak hodet og albuene bør holde bredt. Hold haken løftet som du heve skuldrene fra gulvet. Start sakte og fremgang gradvis for å unngå å gjøre for mye for fort. Den nedre del av ryggen er et område som ofte er følsomme for skade. Det er viktig å presse deg selv, men ikke prøv mer avanserte øvelser før du har lov til musklene for å få styrke er nødvendig for å utføre dem.