Digidexo.com

Hvordan hjelpe et barn å miste vekt

Hvordan hjelpe et barn å miste vekt


Når bedårende baby fett blir til usunn fedme, er trivsel for et barn truet. Den ekstra vekten gjør det vanskeligere å holde tritt med andre barn. I tillegg må kroppen jobbe hardere for å opprettholde tyngre, iført ned organer og hindrer naturlige prosesser som fordøyelsen. Hjelpe et barn ned i vekt er en skremmende, men overkommelig oppgave, og potensielt kan redde livet hans fysisk og mentalt.

Hvordan hjelpe et barn å miste vekt

•  Sett et mål med barnet ditt, men unngå å nevne hvor mye vekt hun skulle miste. Heller fokusere på ikke å få mens hun vokser høyere. Denne måten hun har en sjanse til å vokse inn i vekten hennes.

Bytt til sunn snacks og eliminere junk food. Se etter måter å tilpasse oppskrifter på morsomme snacks. For eksempel, en "snøball" vanligvis er laget av marshmallow fluff på brød; prøve å lage en cottage cheese snømann på en plate i stedet.

Oppgave sammen, noe som gjør det morsomt. Har enkle konkurranser og varierer spillene du spiller, slik at barnet ikke føler at det er en øvelse diett han tvunget til å opprettholde for å gå ned i vekt.

Drikk vann oftere, og kutte ned på sukker og kalorier som finnes i de fleste drinker - selv fruktjuicer. Planlegg din handleliste sammen. Snakk med barnet ditt om sunt kosthold og planlegge en meny for uken.

Vær en god rollemodell. Spis bare når du er sulten og nevne når du er fristet av noe, men velger å ikke spise det.

Hint

  • Unngå diett medisiner, som er potensielt farlig for barn. Også unngå usunne vaner som å spise foran TV.