Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med Coffee

Visste du at din morgen kopp kaffe kan faktisk være et vekttap hjelpemiddel? Den koffein i kaffe gir stoffskiftet et løft, og kan gjøre deg mer sannsynlig å ha energi til å delta i kalori brennende aktiviteter. Koffein er også en moderat appetitt suppressant, og kan bidra til å dempe cravings. Hvis brukt riktig, kan kaffe være en del av et sunt vekttap programmet; holde lesing for å lære hvordan å gjøre det arbeidet.

Hvordan å miste vekt med Coffee

•  Spis godt balanserte måltider for vekttap; kaffe og koffein, mens appetittdempende midler, bør aldri brukes for å gjøre det enklere å hopper over måltider. Drikk en kopp kaffe med frokost og lunsj, eller i mellom, og du vil fylle opp raskere.

Drikk mye vann mens du bruker kaffe for et vekttap hjelpemiddel. Koffein er ikke usunn i moderate mengder, men det er dehydrerende; drikke mye vann for å motvirke dette. Riktig fuktighet demper også cravings og vil oppmuntre vekttap også.

Når du bruker kaffe i kostholdet ditt, tankene hva du setter inn din kaffe. En diett kaffe ikke har massevis av sukker, karamell, sjokolade, eller cookie chips i den. Hvis du må, bruker lite fett Creamer, og minimal eller imitasjon sukker. En dobbel sjokolade pisket mocha er ikke bidrar til vekttap!

Exercise. Koffein og trening kompliment hverandre og sammen sørger for raskt vekttap. Legg en sunn mengde kaffe og trening til kosthold, og du vil være å slippe vekt på kort tid.

Hint

  • Alltid snakke med legen din før du starter en diett program