Digidexo.com

Hvordan kvalifisere seg for Lap Band Surgery

Hvis du har slitt med vekttap for en stund lurer du kanskje på hva det tar å kvalifisere for lap band kirurgi. Det er aldri en dårlig idé å ta deg tid til å se om dette er en løsning som kan fungere for deg. Hold lesing for å se hva det tar å kvalifisere seg til disse operasjoner som kan være livreddende på flere måter enn én.

Hvordan kvalifisere seg for Lap Band Surgery

•  Forstå hva det betyr å kvalifisere for lap band kirurgi. Ikke alle er fullt klar over hva den runde band kirurgi kan bety for dem og deres livsstil når operasjonen er over. Bare de som har et fast grep om virkeligheten i livet etter operasjonen kan virkelig være forberedt på selve operasjonen.

Ha en BMI (body mass index) som er større enn 40 eller 35 med helseproblemer som følge av fedme. Dette er ikke en løsning for noen som trenger å tape en liten mengde vekt for å oppnå optimal helse. Dette er en potensiell løsning for de som trenger å miste en betydelig mengde vekt på grunn av deres helse.

Kampen med fedme. Dette er en stor operasjon, og ikke egentlig ment for dem som kan miste vekt på egen hånd, men heller for de som har prøvd gang på gang uten å lykkes å gå ned i vekt og mislyktes. Du skulle ha møtt vekt problemer i minst fem år før du kan kvalifisere for lap band kirurgi.

Være forpliktet til å gjøre de nødvendige endringene for vekttap suksess. Dette er ikke en beslutning som bør gjøres på impuls. Det er mye risiko involvert i denne operasjonen, og det bør ikke bli sett på som en enkel vei til vekttap.

viser en positiv holdning om vekttap muligheter som er varmebehandlet med realistiske forventninger og aggressive, men oppnåelige mål. Jo bedre forberedt du er for vekttap prosessen mentalt, jo mer sannsynlig at du vil være å kvalifisere for lap band kirurgi.