Digidexo.com

Autoimmune Bone Marrow Disease

Autoimmune Bone Marrow Disease


Autoimmune benmarg sykdom er et resultat av immunsystemet angriper sine egne celler, og dermed kan være dødelig. Diagnostisering av sykdommen er en lang prosedyre som krever medisinsk ekspertise. Medisiner, transfusjoner og benmargstransplantasjon er utført for å lindre pasientens plager. Disse behandlingene midlertidig gi avlastning til pasienten, men symptomene vanligvis gjentas.

Hva er Autoimmune Bone Marrow sykdom?

En myk vev på innsiden av beina som gjør blodceller kalles benmarg. Den produserer de tre forskjellige typer blodceller: røde blodlegemer, som leverer oksygen til ulike deler av kroppen; hvite blodlegemer som bekjemper sykdommer; og blodplater, som blodpropp blod. Autoimmune benmarg sykdom er forårsaket når organismen er i stand til å gjenkjenne sine egne celler, og dermed lar en immunreaksjon mot sine egne celler. Arv er en viktig faktor i gjengivelsen personer utsatt for autoimmune benmarg sykdom. I sin bok, "Kvinner og Auto immune sykdommer," Robert G. Lahita nevner, "syttifem prosent av ofrene for autoimmune benmarg sykdom i Amerika er kvinner, muligens på grunn av økt betennelsesreaksjon."

Symptomer

Mykhet av bein og smerter, hodepine, svake ledd og poser av forskjellige organer, inkludert milt, lever og nyrer, er noen av de kjente symptomene på benmargssykdom. Når den røde blodceller avtar betydelig, fører det til anemi, som kan tyde på benmargssykdom. Hyppige infeksjoner og pasientens manglende evne til å svare på generell medisin er signaler som ikke bør overses.

Diagnose

Nøyaktig diagnose av sykdommen er avhengig av følgende nøyaktig historie til pasienten, fysisk undersøkelse, blodprøver og røntgen. Ricard Cervera, i sin bok, "Diagnostic Criteria I Auto immune sykdommer" stater, "noen ganger auto-antistoffer er injisert, nivået av auto-antistoffer er beregnet å gi en detaljert analyse av utviklingen av sykdommen." En prøve av benmarg kan også trekkes ut for evaluering i et laboratorium.

Behandling

Konsultere en spesialist er obligatorisk. Leger administrere medisiner for å bremse respons av immunsystemet, men som også påvirker systemets evne til å bekjempe andre sykdommer. Kroppens immunforsvar svekkes og pasienten ikke er i stand til å kjempe enda mindre plager, som influensa. Pasienter må legges inn på sykehus ofte og forblir konstant under medisinsk tilsyn. Blodoverføringer er utført i tilfelle antall røde blodceller synker under trygge nivåer. Stråling og kjemoterapi er også brukt i behandlingen.

Benmargstransplantasjon

I noen tilfeller er det mulig å tilføre stamceller fra en donor til en annen person. Legene fastslå kompatibiliteten til giver til mottaker før prosedyren utføres, for å øke sjansene for suksess.