Digidexo.com

Hvordan å miste vekt Fast ved å telle kalorier

Hvordan å miste vekt Fast ved å telle kalorier


Med det nye året mange mennesker ønsker å gå ned i vekt og å telle kalorier er en god måte. Det er en prøvd og sanne metoden. Men sammen med kaloritelling bør du inkludere noen form for trening i livet ditt. Turgåing er en utmerket øvelse uten altfor store anstrengelser. Bare husk jo raskere du går jo flere kalorier vil du forbrenne.

Hvordan å miste vekt Fast ved å telle kalorier

•  Først, de fleste eksperter mener at en diett på 1500 kalorier om dagen vil la deg løs vekt. Du bør ikke prøve å kutte alt av kalorier på en gang, kan du prøve å senke dem hver dag, og på slutten av noen få uker kaloriinntaket vil være der du ønsker å være. Hvis du begynner å spise lavere kalori mat vil du også være i stand til å spise større mengder mat, og samtidig senke kaloriinntaket.

To andre, vil du finne det er bedre å spise flere små måltider hver dag, i stedet for tre store. Hvis du spiser bare tre måltider vil du finne du er mer sulten på måltider og har en tendens til å spise for mye. Du må lære å spise frukt og grønnsaker, magert kjøtt og low carb matvarer. Husk selv når kosten kroppen din trenger fortsatt en viss mengde fett for å forbrenne energi.

I tillegg må du beregne mengden kalorier du tar i hver dag og og prøve å anslå kalorier du brenner fra trening for å se om du har mistet vekt. Normen er ca 60% av kaloriene blir brent av. Hvis du ikke faller i dette området, kan det hende du må kutte ned på kalorier og justere spise.