Digidexo.com

Hvordan behandle Bells parese Facial nerve lidelser

Hvordan behandle Bells parese Facial nerve lidelser


Bells parese er en lidelse som gjør nervene i ansiktet nummen, slik at du klarer å føle noe på den ene siden av hodet. Den gode nyheten er at Bells parese vanligvis går bort i løpet av noen uker, spesielt i milde tilfeller. Det er anbefalt behandling, men som kan hjelpe på helbredelsesprosessen og eliminere nerveskade kilden.

Hvordan behandle Bells parese Facial nerve lidelser

•  Ta kontakt med legen din. Han kan foreskrive en kombinasjon av medisin acyclovir med steroid prednison å bekjempe viruset forårsaker lidelse og styrke nerve. Ikke legg over-the-counter narkotika uten tillatelse.

Øvelse ansiktsmusklene regelmessig, spesielt på den berørte side. Dette inkluderer å lukke øynene og heve øyenbrynene, smiler og strekker munnen og forsøker å plystre.

Hold ansiktet varm og nervene stimuleres. Vikle et skjerf eller holde en varm pute rundt ansiktet ditt og drikk rikelig med varm væske. Unngå å utsette ansiktet for kald vind. En dyp ansiktsmassasje kan også hjelpe.

Ta masse multivitaminer, spesielt de med B-vitaminer som B1, B2, B6 og B12. Tar en blanding av olivenolje med hvitløk hjelper også. Laktose vil ikke hjelpe, så unngå melk så mye du kan.

Hint

  • Du må kanskje bruke øyedråper for å holde øye med den berørte side fuktet. De berørte nerver kan redusere tendensen og evne til å blinke, spesielt mens du sover.