Digidexo.com

Homeopatisk behandling for schizofreni

Homeopatiske behandlinger kan brukes til en rekke fysiske og psykiske sykdommer og blir ofte brukt som et alternativ til medisiner. Homeopatiske behandlinger anser pasienten som et helt menneske og ta familie historie og temperament eller konstitusjon i betraktning når man skal avgjøre årsaker og behandling for symptomer på noen sykdom. Pasienter med diagnostisert psykiske lidelser kan søke homeopatiske behandlinger for å redusere avhengigheten av medisiner eller eliminere uønskede bivirkninger av reseptbelagte legemidler.

Homeopatisk medisin

En allmennpraktiserende lege som er åpen for homeopatisk behandling kan foreskrive homeopatiske medisiner til pasienter med schizofreni. Legemidler mot alternativ schizofreni behandling kan brukes til å behandle ulike symptomer på schizofreni. Stramonium, Aconitum, belladonna og Helleborus er anbefalt for følelser av akutt krise. Depresjon og suicidale tendenser kan behandles ved Natrum-sulph, Calc-carb, Aurum-mur og Aurum-met. For pasienter med en flat affekt, kan leger foreskrive Pulsatilla, sepia eller anacardium. Hyocaimus er en homeopatisk medisin anbefales for hallusinasjoner og høre stemmer.

Vitaminer og mineraler

Et annet alternativ schizofreni behandling alternativ er å ta vitaminer og mineraler, som er tilgjengelig på de fleste helsekost butikker. Vitaminer B3, B6, B12, C, folsyre og omega-3 fettsyrer er alle anbefales for behandling av et utvalg symptomer på schizofreni. Mineraler for homøopatisk behandling av schizofreni omfatter selen, mangan, dolomitt og sink.

Urter og Blomstermedisin

Urtemedisiner kan også bli funnet på helsekostbutikker og brukes som vitaminer og mineraler. Johannesurt, ginseng og ginkgo biloba er bare noen av de naturmidler som vanligvis brukes i alternativ schizofreni behandling. Blomster, for eksempel kirsebær lodd, hvit kastanje, kastanje, rock rose og krabbe eple, kan også brukes til å behandle schizofreni symptomer.

Aromaterapi

Noen homeopater kan også anbefale bruk av aromaterapi for å redusere symptomer på schizofreni, spesielt angst og depresjon. Eteriske oljer, for eksempel basilikum, salvie, geranium, lavendel, kamille og rose, kan spres ved å brenne, strømme inn i et varmt bad eller masserer inn i pasientens kropp.

Overgang fra Medisinering

Homeopatisk behandling krever vanligvis pasienter å overgang fra å bruke vanlige medisiner for schizofreni, slik at pasienter går mot en homeopatisk alternativ bør redusere medisindoser etter hvert som abstinenssymptomer reduseres. Pasienter kan også ha nytte av psykoterapi og psyko utdanning klasser hvor de og deres familier kan lære å skape et støttende miljø for å redusere symptomer på schizofreni.