Digidexo.com

Hvordan å massere med øret trekker i cranial massasje

Hvordan å massere med øret trekker i cranial massasje


Enten du gjenoppretter fra en skade, har et hode kaldt, eller bare trenger å slappe av, kan en cranial massasje være ganske morsomt. Her er noen tips om hvordan du kan forbedre at massasje ved å innlemme øret trekker inn i kraniemassasje.

Bruksanvisning

Klem tommelen og pekefingeren sammen. I denne massasje teknikk, ingen av de andre fingrene berører kroppen.

Plasser klemt hendene på hver øreflippen til mottakeren. Påfør bare en liten mengde press. Tenk på hvor mye press det ville ta å holde en mynt mellom disse to fingre.

Trekk øreflippen vekk fra kroppen mot mottakerens skuldre. Du kan også løfte litt. Stopp når du føler en liten mengde spenning fra stillingen du holder.

Hold kranie øret trekker i flere minutter. Sjekk inn med mottakeren for å kontrollere at denne teknikken er komfortabelt og effektivt for dem. Jo lengre hold, desto større frigjøring av spenning i den kraniale området.

Tips og advarsler

  • Denne massasjen teknikken kan være nyttig i å løsne ørevoks.
  • Det kan bidra til å lindre smerten av migrene hos enkelte pasienter.
  • Legg beroligende musikk og dempet lys til opplevelsen. Dette vil bidra til å roe mottakeren og tillate dem å slappe av i øret trekker i cranial sakral massasje.
  • Ved behandling av en tilstand, alltid får en massasje fra en lisensiert massasje terapeut. De er utdannet i anatomi av menneskekroppen.