Digidexo.com

Hva er Triple Paste AF?

Triple Lim AF er et merkenavn, over-the-counter, medisinert soppdrepende salve som hindrer sopp i å vokse på huden. Den brukes topically å behandle hudsykdommer som fotsopp, jock kløe, og kløe, folder en betennelse i kroppen.

Ingredienser

I henhold til produktets nettside, inneholder Triple Lim AF sinkoksyd lim, hvit petrolatum, aluminium-acetat-oppløsning, og den antifungale ingrediens mikonazol-nitrat. Mikonazol er en vanlig ingrediens i topiske soppdrepende midler.

Veibeskrivelse

Produktets nettside dirigerer brukere til å rengjøre og tørke det berørte området før du påfører et tynt lag med krem ​​to ganger daglig. For skrittsopp, bruke trippel Lim AF i to uker, og for fotsopp og ringorm, bruke den for fire uker. Alltid konsultere med en lege før du begynner behandling og alltid ha tilsyn med behandling av barn.

Side Effects

Det er ingen alvorlige forventede bivirkninger av Triple Paste AF. Imidlertid bør brukeren stoppe behandlingen og kontakte lege hvis han merknader alvorlig blemmer, kløe, tørrhet, rødhet eller hudirritasjon.

Interaksjoner

Mens Triple Lim AF ikke bør brukes i forbindelse med andre soppdrepende midler, bør det ikke negativt på annen måte samvirke med andre medikamenter.