Digidexo.com

Hvordan hjelpe mine foreldre med sine Gambling Problem

Hvordan hjelpe mine foreldre med sine Gambling Problem


Spilleavhengighet er atferd som fører til forstyrrelser i alle områder av livet, inkludert relasjoner, yrkesutøvelse og økonomiske spørsmål. Ifølge HelpGuide.org, påvirker det 15 millioner mennesker i Amerika. Etter narkomane innrømmer at de har et problem med spilleavhengighet, kan de søker behandling. Du og din familie kan tilby støtte til foreldrene dine, men narkomane selv må være villig til å jobbe mot utvinning.

Bruksanvisning

Hjelp deg selv først. Ikke ta på seg byrden, økonomisk eller følelsesmessig, for den rusavhengige. Gi deg selv tillatelse til å gå tilbake. Tilby støtte til foreldrene dine, og oppmuntre dem til å få hjelp, men ikke klandre deg selv.

Ikke gjør det alene. Søke støtte hos andre som har gått gjennom det samme eller se en terapeut for å sortere ut dine egne følelser.

Gam-Anon er et fellesskap for sine kjære fra spilleavhengige. Organisasjonens nettsted har en liste over møteplaner fra staten (se Ressurser).

Andre steder å søke hjelp er The National Council on Problem Gambling, som tilbyr en 24-timers hjelpelinje for spilleavhengige og pårørende. Ring 1-800-522-4700.

Hvis foreldrene dine er åpne for å få hjelp for seg selv, henvise dem til Gamblers Anonymous (se Ressurser), som tilbyr gratis hjelp gjennom 12 trinn utvinning programmet.

Sett pengene ledelse grenser. Sørg for at din egen økonomi er ikke i faresonen. Du kan også tilby å ta kontroll over spillernes økonomi før de er rehabilitert.

Hvis gambler nekter å gi opp kontrollen over økonomien, la det gå. La dem vite at du er villig til å lytte og gi støtte når og hvis de er klare. Du kan ikke tvinge dem til å gi opp kontrollen over sin økonomi eller inn avslutte gambling. Vær tydelig på at du er der for dem om de ønsker å snakke i fremtiden, men du vil ikke låne dem penger for gambling.

Bestem deg for hvordan du skal håndtere forespørsler om penger. Problemspillere blir ofte flinke til å manipulere sine kjære til å gi dem penger til å støtte sin avhengighet. Ha en plan på plass slik at du ikke vil gjøre det mulig gambler eller nedverdige deg selv eller din økonomi.

Hvis foreldrene dine nærme deg for penger, forteller dem direkte hva du føler. For eksempel: "Jeg vil ikke låne deg penger eller ligge for deg å dekke dine tap, men jeg kan hjelpe deg med å finne støtte for problemet ditt."