Digidexo.com

Hvordan forebygge forkjølelse med sink

Hvert år blir millioner av barn og voksne berørt med forkjølelse. Kulden er lett spre seg, noe som gjør den til den mest vanlig sykdom å lide av. Forskjellig fra influensa-viruset, som kan føre til muskelsmerter, feber og smerte, en kald angrep meste øvre luftveiene, forårsaker nysing, hoste og nasal drenering. Alvorlig kaldt virus også bringe på feber eller hodepine. Sink er et mineral som er blitt vist å redusere antall dager et individ lider av en kald, så vel som intensiteten av symptomer.

Bruksanvisning

•  Begynn sink pastiller eller en nasal supplement ved utbruddet av kaldt symptomer. Mineralet finnes i mange matvarer som rødt kjøtt, bønner og meieriprodukter, men tar en ekstra supplement er viktig å redusere symptomene og lang levetid på forkjølelse. Sink blir brukt som en antioksidant for kroppen for å redusere infeksjon eller virus, og er også brukt i vevsreparasjon.

Ta sink kosttilskudd hver 2 til 4 timer for å være effektive. Under angrep av forkjølelsessymptomer, er det viktig å holde hyppige doseringer kommer til å redusere den tid og alvorlighetsgraden av viruset.

Innarbeide sink i kalde forebyggende metoder så lenge kaldt symptomer er til stede, men avstår fra å bruke etter 5 dager. Mens du bruker sink kort sikt ikke fører til vanlige bivirkninger, kan det føre til at munnen irritasjon eller urolig mage hos noen individer. Lang tids bruk er sterkt motet fordi det kan føre til kobbermangel i kroppen.

Bruk sink pastiller løpet nesespray. Mens nesespray er tilgjengelige og ofte brukt, bruker pastiller over noen form for nesespray for å hindre risikoen for å miste en følelse av lukt forårsaket av konsekvent bruk av nesespray.

Ta bare den anbefalte dosen av sink enten ved mat eller supplerende pastiller. For kvinner i alderen 19 år og eldre, er den anbefalte kosten mengde ni milligram, mens menn som er eldre enn 19 bør ha 11 milligram. Barn bør få sin sink fra et sunt kosthold og ikke bruke sink kosttilskudd for forkjølelse, siden de trenger bare 2 til 5 milligram daglig, avhengig av deres alder.

Hint

  • Ta sink ved angrep av forkjølelsessymptomer for å redusere levetiden og alvorlighetsgraden av viruset.
  • Aldri ta mer enn anbefalt dose.