Digidexo.com

Slik fjerner Tape fra et sår

Når det gjelder tid til å fjerne tapen fra et sår, kan det være en vanskelig situasjon. Limet på tapen ofte fester seg tett til hudens overflate, noe som skaper hva synes en ubrytelig bånd. Når du prøver å fjerne det, kan du frykter at det øverste laget av huden din vil skrelle bort med tape. Hvis du har mye kroppshår, bare forbindelser det problemet. Heldigvis er det en måte å løsne limet slik at det kan skrelles vekk fra huden uten for mye ubehag.

Bruksanvisning

Separer bandasjen over såret fra klebebånd med et par små saks. Gjør vertikale kutt på hver side av bandasjen med saks og forsiktig fjerne det. Alt som skal til venstre er den klebende tape på hver side av såret.

Fukt en bomullsdott med babyolje eller sprit, og gni den rundt kantene av teip for å bryte forseglingen.

Ta tak i kanten av båndet og sakte og forsiktig dra det i retning av hårvekst, slik at du ikke vil oppleve unødig smerte fra håret ditt blir trukket.

Tips og advarsler

  • Hvis bandasjen sitter fast i såret, og det vil ikke slippe, bland en gallon av varmt vann og 1 ts. av salt. Væt området i løsningen inntil bandasje utgivelser. Du kan øke salt og vann proporsjonalt - 1 ts. av salt til hver gallon - Hvis du trenger å suge i et badekar.
  • Hold babyolje eller alkohol vekk fra såret området når metning av båndet.