Digidexo.com

Herbal rettsmidler for skrumplever

Leveren er et viktig organ ansvarlig for å eliminere skadelige substanser fra kroppen. Ifølge artikkelen "skrumplever" på Herbs2000.com, "utvikling av betennelse, arrdannelse og progressiv degenerasjon i den funksjonelle vev i leveren" fører til skrumplever. Dette er en alvorlig sykdom uten kur, men progresjon av sykdommen kan bli forsinket eller stoppe med behandlinger som urtemedisin. Urtene fjerne giftstoffer, styrker leveren og akselerere healing. Artikkelen "The Liver Herbs" på GMHC.org sier at melk tistel fungerer også som en antioksidant.

Bruk Milk Thistle

Melk tistel hjelper leveren ved å styrke og stabilisere cellemembraner slik at færre giftstoffer og gifter inn i cellen. Urten nøytraliserer også mange av de giftstoffer som går inn i leverceller, rapporterer "skrumplever" artikkel. Melk tistel hjelper også med mobilnettet reparasjon og cellefornyelse. Den beste måten å ta melk tistel er som en te, drikker tre kopper av gras, fortrinnsvis 30 minutter før et måltid. GMHC.org foreslår å drikke en kopp melk tistel te om dagen eller en daglig dose på 400 til 800 mg av supplement. Det er best å få råd fra en profesjonell herbalist om hvor mye melk tistel å ta.

Bruk Løvetann

Løvetann hjelper leveren øke flyten av galle og "stimulerer de andre funksjonene i leveren," rapporterer "skrumplever" artikkel. Løvetann også for å behandle symptomene på mange leversykdommer, hepatitt selv. Dosering er 1 ts. av løvetann juice tatt tre ganger om dagen eller tre kopper løvetann te per dag. Artikkelen "The Liver Herbs" sier løvetann er en mat og en medisinsk urt. Løvetann blader kan brukes som en grønnsak og lagt til salater eller kokt mat. Søk råd fra en utdannet herbalist å bestemme riktig dosering

Bruke brennesle

Brennesle "renser leveren," ifølge artikkelen "skrumplever" og også bidrar til å fjerne giftstoffer som er i leveren. Dosering er 1 ss. av brennesle juice tatt tre ganger hver dag. Saften er tilgjengelig i noen helsekostbutikk eller på nettet.

Burdock Root

Ifølge "The Liver Urter," burdock root er en sterk antioksidant og blod cleanser. Burdock root bidrar også "for å gjenopprette leveren og galleblæren funksjon". Urten er også nyttig for gastrointestinale forstyrrelser. Å ta burdock rot, bruke den som mat for supper eller stuinger. Standarden dose er tre kopper burdock rot te hver dag, men sjekk med en herbalist først.