Digidexo.com

Natural Acid Reflux Treatment

Natural Acid Reflux Treatment


I lang tid virket det som dukker en tums eller en Rolaids var den beste mulige måten å motvirke sure oppstøt og dens symptomer. Nå er det tonnevis av over-the-counter og reseptbelagte syre relievers som rapporterer den beste behandling av tilstanden. Hvis du er interessert i en mer naturlig tilnærming, her er noen metoder som du ikke vil se fremmes av noen farmasøytiske selskap. Disse metodene har ikke alle blitt anbefalt av en lege eller Food and Drug Administration; Vær forsiktig når du gjør en stor endring i kosthold eller kosttilskudd.

Livsstil endringer

Først og fremst når diagnostisert med syre reflux bør du gjøre en innsats for å miste litt vekt. Ved å miste vekt med en diett rik på frukt og grønnsaker magen vil bedre være i stand til å støtte din tilstand. Får en enhet som en syre reflux pute kan hjelpe deg å forbli forhøyet når du sover. Denne høyden åpner for mer effektiv fordøyelse og mindre sjanse for nighttime halsbrann. Fjerning av alkohol, kaffe og vitamin C i overkant vil stoppe rikelig sekresjon av mavesyre. Røyking og mat med høyt mettet fett kan føre til problemer med fordøyelsen problemer og evnen til lavere esophageal sphincter. Kutte dem ut er viktig. Endre tre store måltider inn i fem mindre måltider. Ikke bruk dette som en unnskyldning for å overspise. Fjern brus og drikker ikke melk i løpet av de siste 2 timer før du sovner.

Urter og kosttilskudd

Apple cider eddik er en ofte sitert folkemedisin. Drikk 2 ts. blandet i en 6 oz. glass vann når du støter på halsbrann. Rå mandler, epler og kanel gjør en god matbit sammen som alle tre av disse er syre reduksjonsgir. Degycyrrhizinated lakris (DGL) bidrar til å bygge opp igjen den slim slimhinnen i indre magen, og det kan angripe symptomene på halsbrann. Aloe vera juice er stor for å berolige irritasjon i spiserøret. En teskje av kongelig gelé kan stoppe acid reflux i løpet av få minutter. En kopp enten ingefær te eller en te laget av et utdrag fra anis, fennikel eller dill frø kan bidra til å stoppe halsbrann ganske raskt også. For forebyggende behandling bruke en kombinasjon av B-vitaminer, kolin, tiamin, pantotensyre, gamma-Oryzanol (fra brun ris) og probiotika for å forbedre fordøyelsen og hindre overproduksjon av syre i fremtiden.

Andre behandlinger

Noen homeopatiske behandlinger som kan hjelpe er Nux vomica (30C), Pulsatilla (30C), Natrum muriaticum (30C) og sink metallicum (30C). Se en lisensiert homeopat for å sikre at disse behandlingene er riktig for deg. Hydroterapi, en prosess som involverer drikkevann med aktivt kull, kan bidra til å håndtere symptomene på acid reflux. Refleksologi, en praksis som fungerer membranen, galleblæren, magesekk og bukspyttkjertel gjennom reflekser på føttene, kan også redusere disse symptomene. Den dype pust og sakte men-sikker bevegelser av yoga kan hjelpe deg i din vekt-tap mål sammen med å hjelpe deg å bremse ned magen syre produksjon. Akupressur utøvere sier at du kan bli kvitt halsbrann ved å trykke din CV 12, midt i power point som er funnet i sentrum av kroppen din, halvveis mellom brystbenet og maritim. Trykk på punktet for mindre enn 2 minutter når magen er relativt tom.