Digidexo.com

Hva er den beste måten å desinfisere en tannbørste?

Hva er den beste måten å desinfisere en tannbørste?


Desinfisere tannbørsten gjør mye mer enn å holde det rent. Desinfiserende tannbørsten fremmer god helse ved å drepe bakterier og bakterier som ellers ville bli inntatt som du pusser tennene. Holde tannbørste desinfiseres er ikke ment å være en erstatning for å bytte til en ny børste hver tre til fire måneder, men det vil redusere eksponering for bakterier og holde tannbørsten ren. Den beste måten å desinfisere tannbørsten er ved hjelp av enkle metoder og utstyr som ikke vil slå prosessen inn i enda en problemfri du ikke kommer til å bry seg med.

Bruksanvisning

•  Vask hendene før og etter bruk av tannbørsten for å unngå å spre bakterier. Bruk flytende såpe og tørk av med et rent håndkle.

Rengjør tannbørsten daglig av rennende vann gjennom det etter at du pusser. Beveg tommelen og pekefingeren gjennom bust for å fjerne matrester fra bust. Tørk bust med et papirhåndkle.

Hell en kopp vann i en drikkekopp. Rør inn 2 ts natron. Sug og sterilisere bust av tannbørsten i natron løsning hver to til tre dager i minst to timer. Skyll børsten av med vann og la det lufttørke.

Hell 1/2 kopp full styrke hvit eddik i drikkekopp. Gang hver uke, suge tannbørstehårene i ufortynnet eddik over natten for å desinfisere tannbørsten.

Desinfiser tannbørste grundig, på månedlig basis, ved å plassere den i den øvre kurven i oppvaskmaskinen. Kjør oppvaskmaskinen på en normal syklus, slik at varme og damp til å drepe bakterier og bakterier på tannbørsten din. Fjern tannbørsten fra oppvaskmaskinen og la det lufttørke.