Digidexo.com

Hvordan avgjøre om en helse sparekonto (HSA) er riktig for din helseforsikring

Hvordan avgjøre om en helse sparekonto (HSA) er riktig for din helseforsikring


Helseforsikring har blitt så dyrt i disse dager at for mange mennesker det er umulig å ha råd til et godt helsevesen plan. Men hvis du eier noe du verdsetter og du ikke har noen form for helseforsikring plan, kostnaden for en sykdom eller ulykke kan frarøve deg alt du eier. En måte å ha helseforsikring, men å holde premiene rimeligere er å sette opp en skatt-fordelaktig HSA. HSA står for helse sparekonto. Den helse sparekonto blir så brukt i forbindelse en mindre kostnadskrevende, høy egenandel helseforsikring plan fra selskapet på ditt valg.
Her er litt informasjon som kan hjelpe deg å avgjøre om en HSA er rett type forsikring for deg.

Bruksanvisning

•  En helseforsikring sparekonto, HSA, er i utgangspunktet en spesiell sparekonto du åpner i en bank. Det er litt som en pensjonisttilværelse IRA i at det tillater deg å investere dine før skatt dollar inn i en medisinsk konto som du kan trekke fra alt du trenger for medisinsk regninger.

Det er en rekke store fordeler med å ha en helse sparekonto plan. Det ene er at den månedlige premie vil være mye lavere enn andre forsikring plan betalinger. En annen fordel er at du ikke vil bli belastet skatter når du trekker for kvalifisert medisinsk utgifter. En tredje er at kontoen din blir din uansett hvem du jobber for eller hva forsikringsselskapet du bruker. Du kan også investere pengene dine i forskjellige sparing eller investering former som verdipapirfond for å få mest mulig verdi ut av investeringen din. Etter fylte 65 år, kan midlene bli trukket for mer enn medisinsk bruk, og bare vil bli beskattet som alminnelig inntekt på det tidspunktet.

En av de største fordelene er at penger fra hsas kan brukes til medisinske utgifter som kan bli ekskludert fra mange andre helseforsikring planer. Dette er noen områder din HSA vil dekke:

Alle legemidler, resept eller over-the-counter
Tannarbeid som implantater, tannregulering, broer og kroner
Noen av dine forsikring plan betalinger som egenandeler og copays
Visjon omsorg - selv LASIK kirurgi
Mest psykiatrisk og psykologisk behandling
og selv langsiktig omsorg

Du vil bli gitt enten et debetkort eller en sjekk bok å betale for medisinske utgifter.

For det meste, men midler fra din HSA kan ikke brukes mot vanlige helsevesenet forsikring premieinnbetalinger.

personer har lov til årlig å sette til side opp til $ 2900 for 2008 og $ 3000 for 2009 og for familier så mye som $ 5800 (2008) eller $ 5950 (2009). (2008 bidrag må gjøres av 15 April 2009) Igjen, dette er penger ikke beskattes, akkurat som penger satt bort i en pensjonisttilværelse IRA.

Noen hsas har minimum månedlige krav, men andre ikke, avhengig av planen. Uansett, er du ikke pålagt å sette hele beløpet bort hvert år.

Folk betweem i alderen 55 og 65 har lov til å investere ytterligere $ 900 for 2008 år som en "catch-up" bidrag.

Hvis du vil lage din HSA plan vil åpne kontoen din som vil så enkelt som å åpne en brukskonto eller en individuell avgang konto. Deretter kan du velge mellom mange forskjellige helseforsikring selskaper å finne det selskapet plan du ønsker. Både din HSA og ditt valg av helsepersonell vil forbli i din egen kontroll.

Hvis du vil vite mer om hvordan å avgjøre om en helse sparekonto plan er riktig forsikring for deg, kan du sjekke linkene i Ytterligere Resources nedenfor.