Digidexo.com

Over-the-counter medisiner for astma

Det er svært få over-the-counter medisiner for astma, og, avhengig av alvorlighetsgraden av en persons astma, disse kan eller kan ikke være så effektiv som en reseptbelagte medikamenter.

Typer medisiner

Det er tre typer av astma medisiner: langsiktig, rask lindring eller redning og legemidler til å behandle allergier. Hvilken type er riktig for deg, avhenger av hva slags astma du har og hva som utløser et astmaanfall.

Over-the-counter medisiner

Det er bare noen få over-the-counter astma medisiner tilgjengelig. Adrenalin er et syntetisk menneskelig hormon og inhaleres muntlig. Adrenalin er også tilgjengelig med en resept.

Adrenalin

Når den brukes til å behandle mild astma, åpner adrenalin opp luftveiene i lungene og slapper bronkiene. Det er den aktive ingrediensen i noen over-the-counter astma medisiner, inkludert Epitrate.

Bronkaid

Ifølge produsenten, Bayer, Bronkaid caplets "gi midlertidig lindring av kortpustethet, tetthet i brystet, kortpustethet og hoste forbundet med astma." Siden Bronkaid inneholder også 400 milligram guaifenesin, løsner det slim og bidrar til å lindre lunger som noen ganger følger utbruddet av astma.

Primatine Mist

Primatene Mist brukes til å midlertidig lindre sporadiske astmasymptomer. Den inneholder 0,22 milligram adrenalin i en bronkodilatator. Ifølge Primatene Mist nettsted, bør det ikke brukes dersom astmasymptomene vare mer enn 20 minutter, eller hvis du må bruke bronkodilator mer enn 12 ganger om dagen.

Effekt

Alle disse over-the-counter astma medisiner er ment for midlertidig lindring av mild astma. Hvis du tror du kan ha astma, bør du kontakte helsepersonell, som vil avgjøre om en over-the-counter medisiner er riktig for deg.