Digidexo.com

Hot Pepper Krydder

Hot Pepper Krydder


Bite i en hot pepper kan forårsake smaksløkene noen alvorlige smerter, men chomping inn at chili kan også hjelpe deg å leve lenger. Medisinsk forfatteren Dr. Melissa Conrad Stoppler står på MedicineNet.com at chilipepper kan redusere smerte og øke endorfin nivåer, ikke bare å gjøre deg sunnere, men lykkeligere også. Så, krydre opp din diett; munnen kan hate deg, men din kropp og din ånd vil høste fordeler.

History of Peppers

Hot Peppers har blitt brukt i kulturer over hele verden i århundrer. Med opprinnelse i Sentral- og Sør-Amerika, ble chili peppers først brukt til healing og dekorasjon av Aztec, inka og maya sivilisasjoner før han ble en anerkjent matkilde over hele verden. Ifølge WHFoods, er oppdagelsesreisende Christopher Columbus og Ferdinand Magellan kreditert med å introdusere chili peppers til de europeiske, afrikanske og asiatiske kontinent i det 15. og 16. århundre.

Kombinasjon av Krydder

Hva gir paprika og pepper-krydderkombinasjoner som flammende spark er også det som gjør dem friske. En chili pepper viktigste aktive ingrediensen er den kjemiske capsaicin. Du kan ikke lukte capsaicin, og det smaker ikke like mye, men smertereseptorer i munnen din vil føle varmen.

Brukes sammen med paprika i Middle Eastern, indiske og sørasiatiske karriretter og sauser, gurkemeie, fra rhizome av Curcuma longa anlegget, er en bitter, litt bitter krydder. Sin sjef kjemiske, curcumin, er studert som et forebyggende mot kreft og hjerte-og nevrologiske sykdommer, ifølge George Mateljan Foundation.

Helse Fordeler

Det er mange helsemessige fordeler ved å spise chilipepper og krydder. Ifølge WHFoods, capsaicin, som finnes i chili peppers, reduserer kolesterolet, klarner bihulene og øker immunitet. Peppers er også en rik kilde til vitamin A.

En University of California Los Angeles studie, publisert av "Journal of Agricultural and Food Chemistry" i april 2006, viste curcumin kan redusere opphoping av amyloid plakk i hjernen som er assosiert med Alzheimers sykdom.

Spice Up Your Diet

Ikke alle av oss er krydder kjennere, men det finnes enkle måter å legge litt varme til kosthold. Klyper kajennepepper kan krydre opp en barbequesaus, eller legge den til varm sjokolade gjør en tradisjonell meksikansk godbit.

For de som ønsker å utvide sin pepper gane, kan du prøve noen av de hotteste og mest eksotiske paprika på jorden, som Scotch panseret brukes i Jamaicanske jerk kylling eller piri-piri pepper, også kjent som Den afrikanske djevelen.