Digidexo.com

Bruker for Milk Thistle Extract

Milk Thistle er en plante med en lys rosa blomst. Det er allment tilgjengelig, vanligvis vokser på bakker eller langs veikanter. De tørkede seedheads inneholder Silymarin, en plante ekstrakt kjent for sine sykdomsbekjempende evner. Som et alternativt middel, blir de planteekstrakter som ofte brukes til å behandle leversykdommer, såsom hepatitt og cirrhose.

Historie

Milk thistle har blitt brukt medisinsk i mer enn 2000 år. Indianere og kloke kvinner brukte den regelmessig for lever tonics --- drinker laget tas daglig for å lette symptomer på leversykdom og oppmuntre helse.

Effekter

Silybum blir ofte brukt til å redusere eller reversere leverskade, særlig skader forårsaket av alkoholmisbruk. Det kan forbedre livskvaliteten hos pasienter med levercirrhose eller annen permanent leverskade.

Typer av Milk Thistle kosttilskudd

Melk tistel er ofte tatt som et skjær eller te. Tørket melk tistel kan også legges til mat i en terapeutisk dosering.

Betraktninger

Hvis du skal høste dine egne melke tistler, sørg for å plukke dem fra et område som ikke er sprøytet eller behandlet med andre kjemikalier. Hvis du kjøper en kommersiell forberedelse, være sikker på at det har ingen fyllstoffer eller tilsatt ingredienser.

Advarsel

Før du starter behandling med alle supplement eller alternativ behandling, bør du kontakte lege eller herbalist å unngå farlige medisiner interaksjoner eller andre negative bivirkninger.