Digidexo.com

Lavt Stoffskifte Diet

De plaget med en lavere enn gjennomsnittet metabolisme forstå rekke tilknyttede sykdommer: nedsatt energi, økt fett gevinst og en generell følelse av treghet og sykdomsfølelse. Heldigvis, men man stoffskifte er ikke satt i stein - det svinger som svar på oppfattet krav.

Spise oftere

Stoffskiftet er beslektet til en brann - hvis du mate den mer drivstoff, vil det brenne lysere og varmere. For dette formål, bør lavt stoffskifte dietten inkluderer hyppige feedings. Spis hver to til tre timer for en total på fem til åtte mini-måltider om dagen. Dette vil holde stoffskiftet stoked og brennende lys hele dagen lang.

Spise riktig mat

Spis mer av riktig mat. Sørg for at hyppige feedings består primært av magert kjøtt, frukt og grønnsaker minst 90 prosent av tiden. Hvis du spiser i gjennomsnitt seks ganger om dagen (førtito måltider en uke), kan du "jukse" på fire av disse måltidene. Husk at juks er enten (1) spise noe annet enn magert kjøtt, frukt og grønnsaker; eller (2) å hoppe over et planlagt måltid.

Utnytte den termiske effekten av mat

Kanskje overraskende, fordøye mat forbrenner kalorier også. Dette er referert til som den termiske effekten av mat. Alle kalorier er ikke skapt like, imidlertid. Det tar mer energi for kroppen å fordøye et gram protein enn det gjør for kroppen å fordøye et gram fett eller karbohydrater. Utnytte dette faktum ved å sikre at hvert måltid har en tilstrekkelig mengde protein. Spise tjue-tretti gram protein per måltid vil gå en lang vei mot å gjøre stoffskiftet arbeide hardere og raskere å fordøye måltidet.

Utnytte fettforbrennende stoffer

Visse matvarer har ekstra fett-brenning potensial. Disse bør inngå i kostholdet ditt for å bidra til å øke metabolismen og ødelegge fett på en raskere hastighet. Grønn te (og koffein som finnes der) har fett-mobiliserende og metabolske-boosting egenskaper. Ta med minst to kopper grønn te i kosten hver dag. Langs de samme linjene, har kokosolje vist seg å øke i skjoldbruskkjertelen, som igjen kan også øke metabolske prosesser. Inkludert noen rå kokos eller matlaging kjøtt i økologisk presset kokosolje kan bidra til å løse dine metabolske woes.