Digidexo.com

Hvordan få vekt under graviditet

Hvordan få vekt under graviditet


Det er en god måte og en dårlig måte å gå opp i vekt under svangerskapet. Målet ditt bør være å få vekt på en sunn og gradvis måte. Få for mye vekt under svangerskapet kan føre til høy fødselsvekt, svangerskapsdiabetes og problemer med å miste vekt etter svangerskapet. Ikke få nok vekt kan føre til andre fosterproblemer lav fødselsvekt og.

Bruksanvisning

•  Begynn sunne matvaner før du blir gravid. Dette kan gjøre overgangen mye enklere. Kutt ned på søtsaker og fet mat med liten næringsverdi.

Spør legen din hvor mye totalvekt bør du få i løpet av svangerskapet. Gjennomsnittlig vektøkning er totalt 25-35 pounds, men kan være mer eller mindre avhengig av om du er overvektig eller undervektig.

Legg bare 200 ekstra kalorier på en daglig basis i kostholdet ditt. En kvinne allerede spiser et sunt balansert og ernæringsmessig kosthold trenger ikke å endre sitt kosthold som dramatisk.

innlemme mat som er høy i protein og sunt fett i kostholdet ditt. Dette kan omfatte peanøttsmør, avokado, fet fisk og nøtter.

Gradvis opp i vekt under svangerskapet. Friske svangerskap består av kvinnen få 3-5 pounds i løpet av første trimester og så ett til to pounds ukentlig for den andre og tredje trimester.

Tips og advarsler

  • Trene vil bidra til å regulere vektøkning under hele svangerskapet.
  • Din vektøkning kan svinge i løpet av svangerskapet. Ikke bli skremt hvis du får four pounds en uke og bare £ 1 neste.
  • Hvis du plutselig får eller mister en dramatisk mengde vekt i løpet av tredje trimester, bør du kontakte din lege. Dette kan være et tegn på svangerskapsforgiftning.