Digidexo.com

Hvordan å kurere kronisk bihulebetennelse gjennom en endring i medisin

Hvordan å kurere kronisk bihulebetennelse gjennom en endring i medisin


Kronisk bihulebetennelse er smertefulle, kan gjøre at du mister søvn og kan påvirke din evne til å arbeide og studere. Hvis kronisk bihulebetennelse er utløst av sesong rhinitt, eller sesongmessige allergier, kan en kur være så enkelt som en endring i medisin.

Bruksanvisning

•  Evaluer din nåværende medisiner. Når du har bihuleproblemer, tar du et antihistamin og slimhinneavsvellende? Du kunne ha en resept eller over skranke medisiner som kommer som to separate piller eller en kombinasjon pille. For mange allergikere, denne kombinasjonen av rusmidler er standard behandling for å lindre både allergi symptomer og sinus press.

Diskuter din nåværende medisin diett med legen din. For noen personer utsatt for bihulebetennelse, er et antihistamin for tørking og forårsaker mindre lomme lunger for å slå inn i en full-blåst bihulebetennelse. I stedet for bihulene som drenerer den fornærmende slim, fanger antihistamin de slim i bihulene, forårsaker det å bli infisert.

Stopp å ta antihistamin og bare ta en decongestant når du har sinus problemer med leger velsignelse. Et godt eksempel på en decongestant pille er den over disk 12 timers Sudafed Decongestant. Du kan bli bedt om å signere et skjema og få dette stoffet direkte fra apotek. Mange butikker har kortene på hyllene for disse typer narkotika i stedet for de faktiske legemiddel pakker for å hindre misbruk.

Evaluer sinus symptomer. Du kan oppleve sinus drenering, men din lomme Trykket bør ikke slå inn en bihulebetennelse som krever medisinering. Drenering bør være klar, eller kan være litt gul. Tykk gul eller grønn drenering kan tyde på en bihulebetennelse har allerede satt opp leir i bihulene som kan kreve et antibiotikum. Hvis du trenger et antibiotikum, spør legen din om du fortsetter decongestant bare regime.

Avgjør om medisinendringer botemidler dine kronisk bihulebetennelse eller hvis din tidligere medisin diett fungerer bedre for din lomme symptomer og fortsette medisiner som fungerer best for deg.

Tips og advarsler

  • Du må kanskje prøve forskjellige decongestants å finne det som fungerer best for dine symptomer.
  • Vet bivirkninger av eventuelle medisiner du tar for å unngå alvorlige komplikasjoner.
  • Kronisk bihulebetennelse kan kreve oppmerksomheten til en ØNH (Øre, nese og hals) lege for å utelukke eventuelle strukturelle eller andre problemer som kan føre til at tilbakevendende bihulebetennelse.