Digidexo.com

Hvordan redusere rødhet med Retin-A

Retin-A --- varemerkebeskyttet navnet for retinsyre, ble introdusert for publikum som en behandling for akne mer enn 30 år siden. Mens behandling deres akne med Retin-A, mange forbrukere oppdaget at det hadde også en gunstig effekt på sine fine linjer og rynker, og Retin-A ble senere godkjent av US Food and Drug Administration for kosmetisk bruk. Produkter som inneholder Retin-A ofte føre til rødhet i huden som det skreller bort hudens øverste lag celler, men du kan møte dette med enkle, at-home teknikker.

Bruksanvisning

•  Unngå soleksponering, nummer 1 skjerpende grunn til at folk får rødhet i huden mens du bruker Retin-A. Fordi det skreller bort de øverste lag av huden, Retin-A får huden til å brenne hurtigere enn vanlig.

Påfør en makeup foundation med en gul pigment, som vil nøytralisere og redusere rødhet. Bearbeid foundation på ansiktet med en makeup svamp, ved hjelp av delikate slag, for å unngå ytterligere forverre huden.

Sug en myk vaskeklut i kaldt vann eller kald melk og bruke det på ansiktet ditt i opptil 10 minutter om gangen. Kald melk har vært brukt siden Kleopatras tid til å roe irritert hud, slappe av blodårene i ansiktet.

Tips og advarsler

  • Det er spesielle makeup formler utviklet for å dekke arr og tatoveringer. Disse kan også arbeide for å skjule rødhet forårsaket av produkter som inneholder Retin-A, men ta kontakt med hudlege først.
  • Unngå bruk av koffein samt varme og krydret mat mens du bruker Retin-A. Disse kan forårsake blod til rush til ansiktet, som produserer en blussende utseende på kinnene og pannen og legge til eksisterende rødhet.