Digidexo.com

Naturlige urter og botemidler for blokkerte arterier

Også kjent som åreforkalkning, blokkerte arterier er en farlig tilstand som kan føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag. Som blodårene blir stivere og sirkulasjon blir ineffektiv, cellene i kroppen blir sultet for oksygen. I forbindelse med en legens diagnose og behandling, kan blokkerte arterier bli hjulpet ved å gjøre riktig kosthold og livsstilsvalg, samt benytte naturlige urter for å bidra til å kurere blokkeringer.

Nyttige naturlige urter

Gingko biloba er kjent for å gjøre underverker for sirkulasjon. Det kan forbedre blodsirkulasjonen i hele kroppen, øke oksygennivået i hjertet, hjernen og armer. Følg produsentens doseringsanbefalinger eller spør legen din.

Å drikke 1-4 kopper grønn te daglig har vist seg å redusere frekvensen av protein oksidasjon, en kjemisk reaksjon som gjør at fettstoffer i blodet mer sannsynlig å holde seg til blodårene. Grønn te inneholder også viktige antioksidanter, som beskytter cellene mot ytterligere skade. Grønn te senker kolesterol og lipid nivåer, og dermed bidra til å kurere blokkerte arterier.

Cayennepepper inneholder et fordelaktig næringsstoff kalt capsaicin som har vist seg å undertrykke produksjon av kolesterol i leveren. Spise Cayenne Peppers vil gi din diett med capsaicin. Jo varmere pepper, jo bedre er det for hjertet ditt. Capsaicin kan også kjøpes over-the-counter i kapselform.

Kostanbefalinger

Fiberrik mat som er lav i fett og kolesterol bør være stifter av kostholdet ditt når du har blokkert arterier. Frukt, grønnsaker og korn vil bidra til å forbedre din tilstand. Spise mørke grønne bladgrønnsaker, samt nøtter, frø og hele korn vil gi kroppen din vitamin E som det er behov for å bedre blodsirkulasjonen.

Ikke alle oljer vil føre til fettavleiringer å danne i arteriene. Pure, kaldpresset olivenolje og uraffinert rapsolje kan faktisk hjelpe til å senke kolesterolnivået i blodet.

Legg omega fettsyrer i kostholdet ditt. De finnes i fisk som laks, sild eller makrell. Også eksisterende rikelig i linfrø og valnøtter, omega fettsyrer hjelp kur blokkert arterier ved å beskytte hjertet mot betennelse som kan føre til blokkerte arterier. Native arktiske folk som har dietter høy i fiskeoljer har svært lav forekomst av arteriosklerose, ifølge Phyllis Balch i hennes bok, "Resept for Nutritional Healing".

IKKE spise noen av følgende matvarer som de kan forverre en blokkert arterie betingelse: chips, godteri, stekt mat, sauser, mettet fett, eggeplommer, iskrem, salt, og alle matvarer som inneholder hvitt mel eller sukker. Kaffe, cola og alkohol bør også unngås.

Andre forslag

Opprettholde en sunn vekt for din høyde minsker belastningen på hjertet og sirkulasjonssystemet. "Fedme fører til ugunstige endringer i serum lipoproteinnivåer", ifølge Balch.

Redusere stress og få en moderat mengde trening anbefales. Men bør du kontakte lege før du begynner på et treningsprogram.

Kontrollere høyt blodtrykk er viktig i å overvinne en betingelse for blokkerte arterier. Regelmessig sjekke blodtrykket og ta skritt for å senke den hvis nødvendig.