Digidexo.com

Hvordan Flat en Curved tånegl

Hvordan Flat en Curved tånegl


En buet tånegl kan til slutt bli en smertefull inngrodd tånegl hvis det ikke behandles riktig. Spikeren blir betent og sår, til slutt fører til en ubehagelig tur til legen. Mens det er ingen måte å flate eller endre formen på en eksisterende tånegl, kan du hjelpe korrigere symptomer og lindre smerten. Prosessen er gjort ved å løfte kurven vekk fra kjøttet før det vokser ut som normalt, eller ved riktig trimming spiker til slutt fjerne den buede delen helt.

Bruksanvisning

Lindre smerte

•  Utarbeide en bøtte med varmt vann.

Bløt berørte foten i varmt vann for å myke opp den buede tånegl.

Masser hovne delen av huden hvis området er betent.

stappe en liten del av bomull eller tanntråd i henhold til den buede del av tånegl, slik den er løftet bort fra huden. Holde tånegl fra å grave seg inn i huden bidrar til å lindre smerten.

Trimming

Utarbeide en bøtte med varmt vann.

Bløt berørte foten i varmt vann for å myke opp den buede tånegl.

Skjær den buede tånegl rett over toppen. Ikke kutt spiker for kort eller avrunde hjørnene; dette kan forverre problemet. Nagler som er kuttet eller avrundet kortere enn kjøttet som omgir dem kan kurven inn i huden på grunn av hindret vekst. Kutte rett over toppen, på en passende lengde, hindrer kjøttet fra å komme i veien for spiker.

Tips og advarsler

  • For å hindre buede tåneglene, unngå iført tettsittende sko. Tær som er squished inn ubehagelig sko kan lider av unormal tånegl vekst, forårsaker dem til kurve og til slutt trykke inn i huden.
  • Hvis buede tåneglene fortsette å komme tilbake, se en lege. En medisinsk ekspert kan foreskrive en medisinsk spenne til den buede klør for å la den vokse til en lengde hvor det kan kuttes, eller fjerne en del av neglen helt slik at det kan vokse normalt fra neglesengen.