Digidexo.com

Hvordan kan et Nerve bli klemt fast?

Hvordan en nerve kan bli klemt fast

Nervesystemet er kroppens forbindelse til hjernen. Det reléer meldinger fra hjernen til kroppen og fra kroppen til hjernen. Nerveceller kan være flere strenger av celler mange meter lange eller de kan være en enkelt celle, avhengig av plasseringen. Den sentrale nervesystemet er selve hjernen og nerver som forløper fra det ned ryggmargen er kalt perifere nerver. Hvis du lider av utstrålende smerte, varme og kalde sensasjoner, eller pin stikk opplevelser du sannsynligvis har en klemt nerve.

Fysiske Unormalt

Nerver kan bli klemt fast flere måter. Bein i ryggraden, for eksempel, kan skli ut av stilling, og trykk på en nerve, og skaper smerter og nummenhet. Muskler, sener og andre kroppsdeler kan også trykke eller presse en nerve skaper det samme problemet. Hvis pasienten lider av smerter sammen med nummenhet er det mulig at årsaken er en klemt nerve.

Gradvis Forverring Nerve Damage

Eventuelle avvik, for eksempel en revet muskel som har grodd på feil sted, eller bein sporer som følge av leddgikt kan også skape press på en nerve og klemme det alvorlig. Herniated plater i ryggraden ofte skaper nerve trengsel eller klemming. Graviditet kan forårsake midlertidig nerve knipe som livmoren presser på nervene. En medisinsk undersøkelse og diagnose vil bidra til å fastsette den eksakte årsaken til problemet.

The Injury over tid

Klemte nerver ikke skje over natten. Det tar tid for press for å bygge til det punktet av smerte. Dette er grunnen klem nerver er sjelden diagnostisert tidlig, men i stedet etter at tilstanden har kommet. En tilstand som Carpal Tunnel Syndrome er et godt eksempel på stadig mer smertefulle nerveskader. CTS er forårsaket av repeterende bevegelser som sammen med leddsykdom og skade, er en fellesnevner i årsaken til klemte nerver.

Behandling av en klemt nerve

Behandlingen forbedrer tilgjengelig for nerve plass ved enten krympende hovne vevet rundt nerven, slik at nerven større bevegelighet ved å fjerne arrvev som kan ha bygget opp rundt det fra kronisk betennelse, eller ved å fjerne ford bein som presser på nerven . Kortison behandlinger til skaden kan bidra til å kontrollere smerten av en klemt nerve, sammen med fysioterapi eller kirurgi. Hvile lidende området er vanligvis anbefalt av leger. Noen ganger er splinter og wraps også anbefales.