Digidexo.com

Slik fastslår Hvorfor Halebenet Hurt

Slik fastslår Hvorfor Halebenet Hurt


Hvorfor haleben vondt? Den kliniske uttrykket for denne tilstanden kalles coccydynia. Mange ganger smerten blir gradvis verre over tid. Sitting forverrer problemet, noen ganger til det punktet av stor ubehag. Det er mange forskjellige måter å svare på spørsmålet "Hvorfor halebenet vondt?".

Bruksanvisning

•  Se etter et utslett rundt overkroppen. Selv uvanlig, noen ganger folk lurer på hvorfor gjør min haleben vondt, bare for å finne ut at de har Helvetesild.

Vurdere eventuelle nylige fall eller bilulykker. Noen ganger er det en forsinkelse reaksjon før folk spør hvorfor min haleben vondt. Frakturer er ofte den skyldige.

Ta hensyn til andre deler av kroppen din. Føler du prikking eller skarpe smerter nedover beina dine? Folk lurer på "Hvorfor halebenet vondt?" og noen finner ut at det er bare en illusjon av smerte på grunn av isjias. Gravide kvinner opplever ofte denne typen smerte.

Ta temperaturen for å se etter feber og ser på bunnen av ryggraden for å finne ut hvorfor min haleben vondt. Hvis den er rød og hoven, kan det være en infeksjon av pilonidal cyster.

Tips og advarsler

  • Noen kvinner har midlertidig halebenet smerter etter fødselen vaginalt. Dette betyr avta over tid.