Digidexo.com

Fordelene av Bee Pollen

Fordelene av Bee Pollen


Bee pollen har blitt brukt i tusenvis av år for sine ernæringsmessige og medisinske egenskaper. Det ble fortært av egypterne, romerne og grekerne på grunn av sin terapeutiske egenskaper i behandling av sykdom. Den brukes i kinesisk urtemedisin, og mange mennesker bruker bee pollen som en effektiv form for alternativ medisin og som et kosttilskudd.

Sammensetning

Bee pollen er skapt av bier fra pollen av de mannlige stamen av blomster. Den selges i kapselform på mange alternativ medisin og helsekostbutikker. Bee pollen inneholder 96 næringsstoffer, inkludert hvert enkelt næringsstoff som kroppen trenger for å opprettholde livet. Bee pollen inneholder høye konsentrasjoner av B-vitamin kompleks, samt vitaminene A, C, D og E. Den har 22 aminosyrer. I tillegg inneholder bee pollen mange mineraler og sporstoffer, mineraler som kroppen trenger, men kan ikke produsere på egen hånd. Noen av de spormineraler som bie inneholder pollen er jern, sink, magnesium, kalsium, kobber og kalium. Bee pollen har blitt kalt en "supermat" på grunn av overflod av næringsstoffer som den inneholder.

Natural Energizer

En av fordelene eller fordeler av bee pollen er at er en naturlig gjerdeapparat. Det gir energi til kroppen i form av vitaminer og næringsstoffer. Bee pollen er 40 prosent protein, så det forsyner kroppen med drivstoff og energi. Den brukes av idrettsutøvere for å gi energi og bidra til å bygge utholdenhet.

Øker immunforsvar

Bee pollen styrker immunforsvaret. Den inneholder en blanding av mono- og flerumettet fett og vitaminer, som alle er effektive i å styrke immunforsvaret. Bee pollen er også rik på antioksidanter. Antioksidanter deaktivere frie radikaler i legemet som ødelegger celler og kan føre til kreft.

Lindrer Allergi

En annen fordel med bee pollen er at det hjelper kroppen å bygge motstand mot allergier. Bee pollen inneholder spor av stoffer som utløser allergisk høysnue. Ved å innføre disse stoffene til kroppen i små doser, er kroppen i stand til å bygge opp immunitet mot dem.

Stressavlastning

Bee pollen er antatt å være en naturlig stressavlastning. Den inneholder aminosyrer, essensielle fettsyrer og vitaminer. Dette er viktige stoffer i regulering av humør.

Advarsel

Folk som er allergisk mot bier kan ha en reaksjon på bee pollen. Dette kan omfatte elveblest, kortpustethet og hevelse. Ikke ta bee pollen hvis du er allergisk mot bistikk. Gravide kvinner bør ikke ta bee pollen.