Digidexo.com

Natural Care & Pain Relief for en etappe Wound

Leg sår, når igjen uten tilsyn, kan være hjemme til en oppramsing av infeksjoner, sykdommer og parasitter. Hva mer kan smerte forårsaket av en alvorlig etappe såret være uutholdelig, spesielt mens opplevd i villmarken langt fra bistand. Mens naturlige behandlinger bør ikke brukes som en erstatning for profesjonell medisinsk hjelp, er det noen naturlig rettsmidler som kan holde deg gående til hjelpen kommer.

Desinfiserende

Antibakterielle og antimikrobielle kjemikalier kan bli funnet over naturen. De fleste plante frø og mange planter er belagt med desinfeksjonsmidler for å beskytte dem mot ulike mikrobielle rovdyr. Noen av disse kjemikaliene er giftige for mennesker selv, men noen svært vanlige planter kan brukes for å desinfisere og med store sår.

Peat Moss

Torvmose vokser over hele verden, og har kraftige antibiotikapolitikk. Grind en stor mengde av torvmose lett for en liten stund for å frigjøre kjemiske og for å drepe eventuelle bladlus eller andre små insekter infesting området, og da gjelde for benet såret som et grøtomslag. Som det tørker, bør mosen fast i såret som et plaster. Dette vil holde såret bakterier-fri og relativt godt beskyttet mot elementene til hjelpen kan komme.

Balsam Fir Oil

Den balsam gran, som vokser over hele Nord-Amerika, inneholder olje som er høy i antibakterielle kjemikalier og også tørker som tetningsmiddel. Denne oljen kan samles i små mengder fra blister pods plassert over hele treet bark eller i større mengder ved å koke barken selv (hvis du har kokeutstyr som en bærbar ovn eller til og med en liten pott) og skimming oljen fra toppen. Når den er avkjølt, påfør en god porsjon mot såret og deretter glatte over. Utsiden vil forbli klissete og kunne samle litt rusk, men såret bør forbli ren og forseglet. Fordi balsam fir olje har en mild bedøvelse kvalitet og fordi den fungerer som en lufttett fugemasse, er denne behandlingen spesielt nyttig på brannsår.

Plantains

Plantains dyrkes over hele den sørlige halvkule, og i deler av det sørlige USA. Plantains selv brukes ofte som mat, men bladene kan også brukes som smertestillende. Kokebanan blad kan vokse så store som 2 meter eller mer, slik at ett blad kan gå en lang vei. For å aktivere smertelindrende egenskaper tygge eller slipe en stor porsjon. Når plantemateriale har nådd en bløt konsistens, spredt på en ren del av Banan blad og pakk som en bandasje rundt såret. Denne fremgangsmåten kan bli gjentatt hver time.

Birch, Willow, og Poplar

Dersom smertene vedvarer med noen av disse behandlingene, kan du prøve å tygge på bladene av en bjørk, selje og poppel treet. Bladene av disse trær inneholder salisylsyre (den aktive ingrediensen i aspirin) og kan brukes til å behandle alt fra hodepine til mindre sår og brannskader. Denne felles behandling fungerer også som en anti-inflammatorisk for blåmerker.