Digidexo.com

Earache Hjem Utbedring Solutions med hvit eddik

Når du ser for å få lindring fra en øreverk, hjem rette løsninger med hvit eddik kan bidra til å lette smerter forbundet med øret smerter, svømmer øre, og overflødig ørevoks. Alle disse kan være et resultat av forskjellige irritanter, og eddik kan bekjempe bare noen få spesifikke årsaker til smerte; så vær sikker på hva du arbeider med før du bruker rette. Vedvarende smerter bør lede deg til en lege, men disse hjem rettsmidler er bra for enkle problemer.

Behandle svømmer øre

Svært ofte folk tenker på denne lidelsen som noe mer enn vann i øret, men det er ikke tilfelle. Faktisk er svømmer øre forårsaket av en soppinfeksjon i det indre øret. Det er der øreverk hjem rette løsninger med hvit eddik kommer inn i bildet. Nettstedet myhomeremedies.com lister opp en fantastisk hjem rette: Kombiner friskt vann og eddik i en 50-50 miks, og deretter legger du et par dråper av løsningen i øret (e). Ved å vrir hodet ditt, kan du sikre at du får væske hele veien inn Ikke vær bekymret hvis en bit av det driblet seg ut.; syre i eddik vil være effektive i å endre pH i øret slik at soppen ikke er i stand til å fortsette å vokse. Eddik har eddiksyre, som er den aktive ingrediensen i flere over-the-counter øreverk remedier. Ifølge fatfreekitchen.com, er eddiksyre et middel som effektivt vil gro en mild infeksjon.

Andre Smerter

Nå kan noen øre smerter skyldes noe så enkelt som vann bygge opp i det indre øret. Så, kan man bruke eddik løsning i tilfelle av bakterier eller sopp. Hver av dem forårsake øresmerter, hodepine, og noen ganger en mild feber. Med begge disse formene for øreverk, trives smittestoffet i en base pH-miljø. Så, som eddik er en syre, som tidligere nevnt, er det effektive i å bekjempe dem.

En god måte å vite om øreverk hjem rette løsninger med hvit eddik vil fungere for deg er ved å berøre og / eller slite på øret. Hvis noen av disse handlingene forårsake smerte, kan du ha en bakteriell eller soppinfeksjon.

Søker Annen Pleie

I tilfelle av væske buildup i øret, smerter som spredte seg til hals, nese og / eller munn, eller en smerte som vedvarer i mer enn noen få dager, sjekk med fastlegen din for en annen behandling.