Digidexo.com

History of Blood Sugar Testing

For en diabetiker, teste blodsukkeret ditt er din forbindelse til helse. Glukose testing meter har en kort historie, men en interessant ett. Ved siden oppdagelsen av insulin i 1921-1922 eller innføring av muntlige medisiner i 1955, har oppfinnelsen av en bærbar blodsukker meter i 1960 og introduksjonen for publikum i 1980 forandret livet til diabetikere.

Historie

Den første personen til å teste hans blodsukkeret var Dick Bernstein. Bernstein, en ingeniør, utviklet type 1 diabetes som tenåring. "En av de viktigste grunnene til at jeg startet alle blodsukkermålinger var alle hypoglykemi," Bernstein rapportert. "Min familie var sint på meg. Jeg gjorde dem livredd."
Han kom over en annonse i en teknisk journal for en blodsukkermåler som hevdet det ville gi en glukose lesing i ett minutt med en dråpe blod. Problemet var, at selskapet ville ikke selge det til enkeltpersoner. Bernstein, ved hjelp av sin psykiater kones navn, bestilt £ 3 meter for $ 650 (en måneds lønn i 1969).

Måleren ble kalt Ames Reflectance Meter, forkortet til ARM ARM brukes Dextrostix, en behandlet papirstrimmel. Bernstein har lagt en dråpe blod og vasket det av etter 1 minutt og matchet fargen til et diagram. Fargetilpasning var ikke nøyaktige og vanskelig å måle, men det ga en tilnærming av glukose nivå. Det var ment for legens bruk, men Bernstein brukt det med hell hjemme.
Dextrostix ble oppfunnet på begynnelsen av 1960-tallet, og ble bare avviklet for noen år siden av Bayer Corporation.

Stripene var ikke nøyaktig, og en ny meter er designet ved hjelp av en nål og lys og produsert en rekke for nøyaktige kvantitative målinger. ARM ble omdøpt til Ames Glucometer.

Time Frame

Deb Butterfield i hennes bok, "Showdown med diabetes" (Norton, 1999) rapporterer at blodsukkermålere ble oppfunnet som et resultat av et møte på en fest i 1980. Faktisk var det tre tiår tidligere at ideen til personlig bruk glukose meter ble unnfanget.

Butterfield rapporterer at endokrinolog Dr. Michael Miller møtte venture kapitalist Ted Doan på et cocktailparty og overbeviste ham om å finansiere produksjon av en glukosemåler for hjemmebruk som heter Lifescan. Dr. Miller innrømmer at ideen kom ikke med ham, leste han om glukose meter i en artikkel av Dr. Dick Bernstein.

Teorier / Spekulasjoner

Dick Bernstein ønsket å styre sitt hypoglykemi og begynte å teste hans blod sukker ved hjelp av elementære metoder. Ti år senere, i 1969 skjedde han å lese en annonse i en teknisk magasin for en blodsukkermåler som lovet en leser med en eneste dråpe blod innen 1 minutt.

Bernstein begynte å teste ofte hele dagen. Han snudde det meste av komplikasjoner av diabetes ved å opprettholde normale blodsukkernivåer fra kosthold og testing.

Leger og alle diabetes medisinske tidsskrifter sa det var umulig å normalisere blodsukkeret hos mennesker. Dick Bernstein var ikke i stand til å få sine funn publisert, selv med støtte fra Ames selskapet som produserte måleren han brukte for å teste hans blod.

I 1979 i en alder av 45, bestemte Bernstein for å gå til medisinske skolen for å bli en endokrinolog til å dele sine oppdagelser om daglig testing. Dr. Bernstein skrev dusinvis av artikler og flere bøker, inkludert, "Dr. Bernsteins Diabetes Solution."

Betydning

Diabetes er en epidemi, og millioner av liv har gått tapt for sykdommen. Vi vet fortsatt ikke den primære årsaken, men takket være en hypoglycemic ingeniør, har du en mektig alliert i kampen mot sykdommen din - din glukose meter.

Gjeldende status

Blodsukkermålere i dag er big business. Mer enn ni selskaper tilbyr mer enn 30 modeller av meter i USA-markedet. Testing forsyninger er anslått til over $ 1 milliard ifølge Frost & Sullivan markedsundersøkelser firmaet.

Meter er kompakte og datastyrt slik at du uten unnskyldning for daglig testing. Forsikring bedrifter betaler for forsyninger eller prøver kan fås fra diabetes fagfolk.

Tom Clemens i 1966 bygde de første prototypene for ARM og arkivert et patent i 1968 bemerker mangel på entusiasme fra diabetes fagfolk om sitt prosjekt: "The Reflectance Meter ble en hobby av meg, som markedsføring egentlig ikke ønsker å ha noen del av, "Clemens minnes. "Vi hadde den Reflectance Meter gjort --- prototyper klar for evaluering --- og var fremdeles venter på godkjenning av prosjektet." Clemens hadde ingen anelse om hvor viktig hans oppfinnelse ville være i livene til millioner av diabetikere som bruker en glukose meter i dag.