Digidexo.com

Hvordan skrive en Pasientinformasjon Sheet

Hvis youâ € ™ re en sykepleier eller physicianâ € ™ s assistent i en doctora € ™ s kontor, er en av de første prosedyrene du må lære hvordan du skriver en pasient informasjonsarket. Mens det er forskjellige typer pasient informasjon ark, de vanligste er pasientens inntak form, brukes til å registrere informasjon om nye pasienter. Ifølge Chiro Touch, en produsent av programvare for bruk i kiropraktikk kontorer, pasientinformasjon ark er avgjørende for pasientbehandling fordi de gjør det enkelt å ta opp detaljer om en patientâ € ™ s medisinske historie og også for å hente personopplysninger.

Bruksanvisning

Angi patientâ € ™ s kontaktinformasjon. En standard pasientinntak ark brukes av Retina Consultants av Seattle inkluderer patientâ € ™ s fulle etternavn og fornavn, hjem og postadresser, hjem og celle telefonnumre, fødselsdato, personnummer og arbeidsgiver.

Skriv forsikring informasjon som identifiserer hvem som er først og fremst ansvarlig for å betale avgifter for behandling.

Legg ved behandling autorisasjon språk som er standard på de fleste pasient informasjon ark. Retina Consultants av Seattle har pasienter signere en erklæring som bekrefter at pasienten autoriserer legen å behandle henne og vil betale for eventuelle avgifter knyttet til doctora € ™ s tjenester. Uttalelsen gir også den doctora € ™ s kontor for å gi ut pasientopplysninger til tredjeparter som dekker kostnader, vanligvis et forsikringsselskap.

Merk spesifikk informasjon om sjef klagen, grunnen til at pasienten kom til legen. Spesialister ofte be om denne informasjonen. For eksempel, spør Beckley Family Chiropractic pasienter til å rangere sine smerter på en skala, beskrive plasseringen av smerte og angi når og hvordan smertene begynte.

Noter patientâ € ™ s medisinske historie. Beckley Family Chiropractic, for eksempel, ønsker å vite om pasienten har tidligere søkt behandling for sjef klage, og hvis så, som de primære leger var og om røntgen, blodprøver eller bein skanner ble gjort for diagnostiske formål.

Noter patientâ € ™ s personlige preferanser angående utlevering av medisinsk informasjon. For eksempel, spør Center for Dermatology Care hvordan pasienten foretrekker å motta medisinsk informasjon (e-post eller telefon) og om pasienten autoriserer kontoret for å diskutere hennes tilstand med familiemedlemmer.