Digidexo.com

Hvordan å Slow Down Your Pulse

En puls, eller puls, er den menneskelige mål på den arterielle hjertebank av hjerteslag. Sykepleiere og leger tar pulsen på pasienter fordi det er en sterk indikator på en persons helse. Høy puls priser er en indikator på stress, angst eller smerter, og det gjør hjertet jobbe hardere enn det må. Bremse pulsen lindrer belastningen på hjertet i stressende situasjoner, og lar deg gå tilbake til en avslappet tilstand raskere. En normal puls for voksne er 60 til 100 slag per minutt.

Bruksanvisning

•  Fjern eventuelle kilder til stress på kroppen. Hvis du utfører en stressende oppgave, slutte å utføre det. Hvis du er i en stressende situasjon, forlate området for en roligere, mer fredelig en.

Tren regelmessig. Trene forbedrer hjertets evne til å levere oksygen til musklene. Idrettsutøvere har mye lavere hvilepuls priser enn normalbefolkningen. Jo bedre kardiovaskulær helse, jo lavere puls når du hviler eller når bruke deg selv fysisk. Dette fører til redusert stress på hjertet.

Do yoga. Yoga øvelser redusere puls.

Praksis avslapping puste. Sitte komfortabelt med bena uncrossed, hender åpne og lukkede øyne. Ta dype, kontrollerte åndedrag for å gi ekstra oksygen til musklene.