Digidexo.com

Hvordan få hjelp for borderline personlighetsforstyrrelse

Hvordan få hjelp for borderline personlighetsforstyrrelse


Borderline personlighetsforstyrrelse (BPD) er en psykisk lidelse som er preget av humørsvingninger, depresjon, frykt, problemer med å håndtere å være alene og sinne problemer. Hvis du skulle beskrive noen med BPD, ville det beste ordet være ustabil. En person med BPD kan gå fra null til ekstremt sint på kort tid. Personligheten € ™ s følelser endres uten forvarsel og for noen som elsker at BPD, kan det være en skremmende opplevelse. Få hjelp for BPD er ingen enkel oppgave. BPD person må ønske hjelp.

Bruksanvisning

Få hjelp

•  Innrøm på problemet. En person med BPD må innrømme at de trenger hjelp for sine problemer. Når det skjer, så helbredelsesprosessen kan begynne. Å innrømme at du har et problem er kanskje den vanskeligste skritt å ta.

Snakk med noen. Snakke med andre er kanskje den beste måten for en person med BPD å få den hjelpen de trenger. Det gir mulighet for dem til å slippe sine følelser og sette dem i bedre perspektiv.

Seek terapi. Hvis BPD personen ikke allerede er i terapi, som starter terapi er en klok idé. Sjekk med ditt forsikringsselskap for å se hva terapeuter er i ditt område som aksepterer din type forsikring. Terapeuten kan også være lurt å plassere personen på medisiner for å stabilisere personen.

Å være i terapi kan gi en stor lettelse for BPD person, som det kan gi ham eller henne uttaket de trenger å snakke om sitt sinne, depresjon eller hva som forårsaker dem til å føle seg ute av kontroll.

Oppsøk ekstra hjelp om nødvendig. Andre utsalgssteder for hjelp inkludere sykehusinnleggelser og samfunnet støttegrupper. Den BPDA € ™ s terapeut eller den lokale legevakten kan avgjøre om sykehusinnleggelse er nødvendig. Samfunnet støtte grupper er også nyttig, som de kan gi BPD person med visshet om at de ikke er alene i sin lidelse.

Les opp. Hvis BPD person er alvorlig om å få bedre, vil denne personen oppsøke sine egne måter å få bedre. Sjekk ut bøker fra det lokale biblioteket, leste Internett artikler eller kjøpe bøker.

Tips og advarsler

  • Imot hjelpen. Hvis noen tilbyr seg å hjelpe, er det fordi de bryr seg om deg. Være åpent sinn. Ikke gi opp. Fortsette å gå til terapi, selv om det virker som det ikke fungerer først.