Digidexo.com

Hvordan å dra nytte av en mulighet

Benytte seg av mulighetene er noe jeg personlig god på. Jeg har muligheten til å se en mulighet og gripe den. Dette er viktig i næringslivet og i livet. Jeg vil vise deg hvordan du kan dra nytte av en mulighet.

Bruksanvisning

•  Først må du erkjenne at det å se muligheter er et skritt mot hinsides suksess. Når du er åpen for å se muligheten, vil flere bli presentert mot deg. Gjennom erfaring vil du spot ut den god mulighet fra de dårlige.

To andre er lett spotting mulighet, men det betyr ikke at du alltid vil se dem. Den beste måten å se muligheter, er posisjonering. Du må plassere deg selv er situasjoner der mulighetene er mer sannsynlig til å skje. Nettverk er nøkkelen. Få på med folk i ditt felt, delta på seminarer, bli med sosiale nettverk, henge med venner som går i samme retning du har tenkt å gå i. For eksempel, jeg liker å skrive. Ehow.com er en fin måte for meg å skrive, nettverk, gi verdi, og tjene penger. Ehow.com er et flott eksempel på hvordan jeg så en mulighet og tok fordel av muligheten.

For det tredje, når du plassere deg selv rundt disse hendelser og mennesker, må du være klar til å stille de riktige spørsmålene. De riktige spørsmålene lede deg til de svarene du trenger for å gripe muligheten presentert. Jeg foreslår å øve på spørsmålene på forhånd at du ønsker å spørre, slik at du kan være bedre forberedt. Neste gang du får alle svarene du trenger for å gå videre, er det på tide å ta affære. Ta handling og ikke se tilbake. Dette vil bringe deg til dine resultater. Før du vet ordet av det, vil du være i posisjon til å stille disse spørsmålene med tillit og tar full nytte av de mulighetene som presenteres for deg.

Tips og advarsler

  • Vær åpen
  • Være forberedt på å stille de riktige spørsmålene
  • Nettverk i ditt felt
  • Praktisere dette
  • Når du ser muligheten iverksette tiltak