Digidexo.com

Kroniske gjær infeksjon symptomer

Gjær infeksjoner, også kalt candidiasis eller moniliasis er forårsaket av en sopp som heter Candida albicans og kan oppstå hvor som helst på eller i kroppen din som er varm, fuktig og holdt dekket eller mørk. Menn, kvinner og barn i alle aldre kan ha gjær infeksjoner, og noen mennesker kan oppleve symptomer på hyppige eller kroniske gjær infeksjoner. Ifølge National Library of Medicine og Mayo Clinic, symptomer på kronisk gjær infeksjoner avhenger av hvor infeksjonen er lokalisert og inkluderer smerte og kløe.

Hudforandringer

Gjær infeksjoner i genital områder, munn eller på brystvortene dine bryster kan forårsake vedvarende hevelse, rødhet og intens kløe i huden din.

Pain

Kroniske gjær infeksjoner i skjeden og kjønnsorganene kan føre til langvarig smerte, spesielt fra friksjon forårsaket av samleie eller skrubbe huden din mens du bader.

Seksuelle Effects

Kvinner med kroniske vaginal gjær infeksjoner kan oppleve en uvanlig mengde utflod, en ubehagelig vaginal lukt, og hevelse som gjør bruk av en tampong eller å ha vaginal sex vanskelig.

Fordøyelses effekter

Babyer og voksne med kroniske muntlig gjær infeksjoner kan ha smertefullt og vanskelig å svelge som følge av hevelse av tungen og betennelse i halsen og spiserøret.

Vekttap

Vekttap kan føre til kroniske infeksjoner i fordøyelsessystemet på grunn av en problemer med å spise og drikke, og kan være et alvorlig helseproblem for babyer og små barn.

Blod Infeksjoner

Hvis soppen kommer inn i blodet, kan kroniske gjær infeksjoner spres gjennom hele kroppen. Uten akutt medisinsk behandling, kan dette være en livstruende tilstand.