Digidexo.com

Alternativ behandling for et barn med ADHD

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er den primære atferdsproblem diagnostisert hos barn og noen ganger forblir aktivt inn i voksenlivet. Det er oftest behandlet med Ritalin og andre stemnings forandre narkotika at noen foreldre hevder forårsaket drapet på deres barn etter lang tids bruk. På grunn av det økende antall klager på de kraftige medikamenter vanligvis foreskrevet for ADHD, er alternative behandlinger blir søkt av foresatte til barn som lider av ADHD.

Effekter

Barn som lider av ADHD har problemer med å fokusere mentalt, bort i overdreven dagdrømming, ser ut til å ikke høre, blir lett distrahert og glemsom, har vanskeligheter med å sitte eller stå stille i lengre perioder, er pratsom (ofte avbryter andre) og regelmessig handle og snakke uten tenker.

Identifikasjon

Alternative behandlinger for ADHD inkluderer gjør ekstreme kostholdsendringer, bruk av urter (spesielt kinesiske urter spesielt) og neurologistic programmer designet for å balansere hjernens kjemi og bekjempe hyperaktivitet og mangler i oppmerksomhet span.

Typer

Gunstige resultater er oppnådd i behandling av ADHD med kinesiske urter som Tiaoshen Hvitvin, Yizhi (vidd økende) Syrup og formler som Calm Dragon, som brukes av leger av naturmedisin. Disse behandlinger har vist seg å forbedre oppmerksomhet spenn, rolig nervøsitet og redusere angst, alle symptomer på ADHD.

Fordeler

Gunstige resultater oppnås også ved bruk av urter som Ginkgo Biloba for å øke blodstrømmen til hjernen og oksygenering av vev. Brahmi kan forbedre kognitive evner; Siberian Ginseng kan stimulere hjernen aktivitet; og gotu kola kan kontrollere blodtrykket under stress. Bacopa, en urt som brukes i Ayurveda medisin, har vist seg å øke hjernens funksjon og redusere angst nivåer i lider av ADHD.

Teorier / Spekulasjoner

Medisinsk fagpersonell er fordelt over effektiviteten av koffein som en behandling for ADHD. Som et sentralstimulerende, har studier vist at den skal være vellykket i å forbedre oppmerksomhet og fokus i noen tilfeller. Men i "The Everything Foreldre Guide to barn med ADD / ADHD," forfatteren Linda Sonna, Ph.D., forklarer at koffein har vært helt ineffektive i andre studier. Ennå andre studier har vist koffein å være mest effektive i kombinasjon med Ritalin å bekjempe ADHD.

Forebygging / løsning

En 2009 Journal of Attention Disorders studie fant at barn fokusert bedre etter en tur i en park i motsetning til en gjennom et nabolag eller sentrum setting. De anbefaler naturlige elementer, for eksempel dekorative trær eller busker, vegetabilske eller blomsterhager, akvarier og stueplanter legges til skolemiljøer for å bedre oppmerksomheten span av ADHD studenter.

Expert Insight

I 2008, American Academy of Pediatrics (AAP) fant økt hyperaktivitet hos barn som jevnlig forbrukes drikker som inneholder natriumbenzoat, et kjemikalie lagt til mange brus. Studien viste også grunn til bekymring knyttet til visse mat fargestoffer som er ingredienser som finnes i søtsaker og godteri. AAP anbefaling for mindre alvorlige tilfeller av ADHD var at, i stedet for narkotika, en "rimelig intervensjon" var å plassere disse barna på en "uten konserveringsmidler, konditorfarge-diett."