Digidexo.com

Mat tips for å slutte å røyke

Når du prøver å slutte å røyke, trenger du all den hjelpen du kan få. Mange slår å slutte-røyke hjelpemidler som nikotinerstatningspreparater, hypnose og reseptbelagte medisiner. Noen ganger derimot, den beste slutte-aid du kan be om er å sitte rett i kjøleskapet eller skap; alt du trenger å gjøre er å putte i munnen og føler ønsket om nikotin smelte bort.

Mat er din venn

Mat er det siste mange mennesker ønsker å tenke på når de prøver å slutte å røyke på grunn av sin frykt for vektøkning. Imidlertid kan maten godt være alliert når det gjelder å bekjempe den interne krigen mot nikotin. Det avhenger bare på maten du velger å ta inn i kamp med deg. Det har vist seg at enkelte mat og drikke øker dine cravings; disse inkluderer alkoholholdige og kullsyreholdige drikker, kjøtt og søt og krydret mat. Hvis du unngå disse mens du prøver å sparke en vane, kan du øke din sjanse for å lykkes.

Melk og sigaretter

I stedet for dunking informasjonskapslene i melk, kan du prøve å dyppe din sigarett i den i stedet. For mange røykere, sigaretter forlate en bitter, ubehagelig smak i munnen etter å ha drukket et glass melk. Så for å hjelpe med cravings, prøv å dyppe en sigarett i et glass melk. Når det er tørt, røyke det. Det vil forlate en så grufull smak i munnen at det kan bare redusere mengden av cravings du erfaring; hver gang du tenker på å røyke, vil du huske hvordan din siste sigarett smakt.

Spis litt grønnsaker

Grønnsaker som selleri, agurk, squash og egg-anlegget kan bidra til å redusere avhengigheten av nikotin. Dette kommer tilbake til slik en sigarett smaker etter at du har spist en av disse grønnsaker; de alle forlate en bitter ettersmak i munnen. Hvis du ikke er en selleri fan, prøv gulrøtter i stedet. Men du bør holde deg unna søte grønnsaker som mais og erter; disse vil bare øke blodsukkeret, noe som vil øke suget etter nikotin.

Get Some Vitamin C

Sigaretter frarøve deg mer enn din dyre lufttilførsel; de også frarøve deg av vitamin C forsyning, slik at du med en mangel på nikotin fyller. For å hjelpe deg å slutte å røyke, begynne å drikke mer appelsinjuice eller spise mer frukt som er pakket med denne kraftpakken vitamin. Dette inkluderer appelsiner, sitroner, mandariner og granatepler.